Užite si svoj voľný čas lepšie

18. 10. 2018 Zdieľať

Máločo by padlo po náročnom pracovnom dni lepšie, ako vrátiť sa do bytu, v ktorom by bolo by navarené, upratané, opraté a ožehlené. Horných desať tisíc na to má svojich ľudí. My ostatní by sme privítali, keby za nás všetky domáce práce urobili automatické spotrebiče. Umývačka riadu, automatická práčka, či sušička sú dnes už bežnou súčasťou našich domácnosti. V posledných rokoch sa k nim pridali stále populárnejšie robotické vysávače.

Obrovský technologický krok vpred urobil svojou novinkou – robotickým  vysávačom SCOUT RX2 – nemecký výrobca Miele. Nový robot vďaka najmodernejším technológiam posunul možnosti automatického vysávania na vyššiu úroveň a v malom tele ukrýva pozoruhodné množstvo inovácií. Navyše – vychytal doterajšie neduhy bežných robotických vysávačov. 

Dokonalá výbava s intuitívnym ovládaním 

Robotický vysávač SCOUT RX2 si bez problémov poradí s nečistotami na koberci či tvrdej podlahe. Ľahko sa dostane cez káble, zvýšené koberce a nezastavia ho ani prahy. 

Jeho obrovskou výhodou sú aj rozmery: šanca, že sa 10-centimetrov vysoký – alebo skôr nízky – vysávač zasekne pod nižším nábytkom, je minimálna. S prehľadom sa vojde aj na relatívne nedostupné miesta. 

Časy, kedy sa vysávač náhodne hýbal po miestnosti, sú dávno preč. Miele Scout RX2 si miestnosť najprv sám zmapuje, zaeviduje prekážky, a zároveň automaticky vyhodnotí najefektívnejší spôsob vysávania. Dve predné kamery a 3D smart navigácia mu umožňujú rozpoznávať predmety, vďaka čomu sa vyhne možným kolíziám.   


Užite si svoj voľný čas lepšie

2275123
Miele

Mobilná aplikácia s pohľadom domov

Dve predné kamery dávajú každému nadšencovi moderných technológií možnosť pozrieť sa domov prostredníctvom aplikácie v telefóne. Na cestách či v kancelárii môžete kedykoľvek skontrolovať, ako Scout RX2 pracuje. Priebeh vysávania sledujete v reálnom čase z perspektívy prístroja a pomocou tlačidiel ho navigujete do vami želaného smeru. Prenos obrazu je kvôli bezpečnosti šifrovaný. 

Mobilná aplikácia Scout RX2 poskytuje niekoľko ďalších možností: pomocou mapy môžete proces vysávania kedykoľvek skontrolovať alebo naprogramovať začiatok vysávania na pravidelný čas a deň. 


Užite si svoj voľný čas lepšie

2275125
Miele

Dlhá životnosť batérie

Výhodou domáceho pomocníka je aj dlhá výdrž batérie. Vďaka výkonnému lítium-iónovému akumulátoru dokáže robot Scout RX2 vysávať na jedno použitie až 120 minút, pričom je schopný vyčistiť plochu s rozlohou až 150 m2

Miele aj v tomto prípade prichádza s jedinečnou technológiou: akumulátor prístroja Scout RX2 má až trikrát dlhšiu životnosť ako akumulátory  iných prístrojov aktuálne dostupných na trhu.

Spĺňa tie najvyššie hygienické požiadavky

Filter AirClean Plus zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice – čistotou ovzdušia si môžu byť istí aj tí najcitlivejší členovia domácnosti. Vysávač disponuje niekoľkými čistiacimi režimami. Po dokonalom vyčistení celej plochy tak môže v režime auto po prepnutí vyčistiť rohy, fľaky pod stolom či psie chlpy. 

ZDROJ PR článok spoločnosti Miele s.r.o.

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: domáce spotrebiče robotické vysávače
Zdieľať článok