Ak si neviete poradiť kam s televízorom, máme pre vás riešenie

14. 10. 2019 Zdieľať

Výrobcovia a interiéroví dizajnéri sa už roky snažia vymyslieť riešenie, ako zapracovať televízor do interiéru tak, aby nenarúšal dizajn priestoru, keď sa aktívne nesleduje. Dizajnéri sa často uchyľujú k zatváracím skrinkám na televízor. Jeden z výrobcov však prišiel s originálnym riešením. Z televízora urobil obraz, aký vám bežne visí na stene.

Novinku na slovenský trh priniesla spoločnosť Samsung, ktorá ju nazvala The Frame. Televízor poskytuje rovnakú špičkovú obrazovú kvalitu, na akú ste u tohto výrobcu zvyknutí. Zabezpečuje ju technológia QLED, ktorá dokáže zobraziť vyšší kontrast, hlbšie a tmavšie čierne odtiene, pokryť 100 % farebný priestor pri akejkoľvek úrovni jasu a netrpí vypaľovaním obrazu tak, ako tomu môže byť pri iných technológiách. The Frame je postavený na koncepte, že ak televízor aktívne nepozeráte, prepne sa do Režimu umenie a dokonale tak zapadne do priestoru. Režim totiž zobrazuje fotoreprodukcie obrazov známych umelcov a umelecké fotografie. 

Aby sa dosiahlo čo najvernejšie farebné podanie, je The Frame vybavený snímačom okolitého jasu. Dobu zobrazovania diel je rovnako možné nastaviť, čiže ak v miestnosti dlhšiu dobu nie ste, televízor sa vypne.


televizory

televizory
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Ako v galérii

Aby bolo zobrazenie diel či fotografií čo najvernejšie a The Frame dokonale zapadol do priestoru, je vybavený rámom, aký poznáte na obrazoch. Ten je navyše vymeniteľný, aby ho bolo možné zladiť aj farebne. Na výber máte z hnedej, béžovej, bielej a čiernej farby. Okrem zobrazovania vašich rodinných fotografií máte k dispozícii cez aplikáciu Obchod s umením aj umelecké diela významných svetových autorov. Vďaka celosvetovým partnerstvám ich je viac než 1 200. Okrem výberu diel si môžete navoliť aj jeden zo siedmich štýlov zobrazenia – tri fotografie vedľa seba, jednu rozdelenú do troch častí ako triptych, panorámu či mix. Na výber máte aj desať farebných podkladov.


televizory

televizory
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Uchytenie je hračka

The Frame je štandardne vybavený držiakom pre bezmedzerovú inštaláciu na stenu a pripojením jediným, takmer neviditeľným káblom One Invisible Connection. Ten do televízora privedie všetok obsah a elektrickú energiu. Ak sa vám nepozdáva umiestnenie na stene, môžete ho dať na špeciálny stojan, ktorý vyzerá stojan na maliarske plátno.

Samsung pripravil pre záujemcov o The Frame akciu, ktorá trvá do 31. 12. 2019. Ak si zakúpite jeden z modelov The Frame, zdarma získate vymeniteľný rám v hodnote až 129 Eur a štvormesačné predplatné v aplikácii Obchod s umením.

Zdroj PR článok spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: televízor
Zdieľať článok