Retro štýl s najmodernejšou technológiou

06. 03. 2020
Zdieľať

Retro lampy a svetelné zdroje zažívajú v poslednej dobe obrovský boom. Vraciame sa ku štýlom z minulého storočia. Čaro technologického počiatku je kúzelné a obľúbi si ho takmer každý. Je však potrebné s takýmto štýlom rátať vopred, pretože nie vždy a zo všetkým dá tento štýl kombinovať. A u svietidiel to platí dvoj násob. Avšak keď viete, čo chcete, padnú svietidlá a svetelné zdroje LEDVANCE retro štýlu ako uliate.

Kolekcia spoločnosti LEDVANCE pod názvom Vintage Edition 1906 disponuje klasickým vzhľadom, ktorý do popredia znovu stavia už dlho zabudnutý dizajnový prvok – samotné svetlo. Čisté tvary, kvalitné komponenty a ozajstné materiály kontrastujú s najmodernejšou LED technológiou. Tá prináša modernu do klasiky. Spojenie chytrého s krásnym. Intimita a prirodzenosť sú všetkým zdrojom a svietidlám z radu Vintage 1906 vlastné. 



svietidlá a svetelné zdroje
LEDVANCE s.r.o.

Vyberie si každý

Celkom 36 modelov svietidiel v piatich produktových radoch – Globe Glass, Cone Glass, Pipe, Carved Glass, Bubble Glass, v rôznych verziách, farbách a tvaroch skla. Svietidlá z kolekcie Vintage Edition 1906 môžu osvetľovať všetky druhy priestorov. Hoci dojem z kolekcie Edition 1906 človeka prenáša späť do minulosti, LED technológia nám razantne pripomína, že sme v súčasnosti. Avšak nebojte, ide o decentné linky, keď klasické žiarovkové vlákno je nahradené LED vláknom. V žiadnom svetelnom zdroji LEDVANCE z edície Vintage 1906 nenájdete LED diódy, alebo skupiny diód. Chcete predsa ozajstné retro, nie?

Nová séria svietidiel 1906 pokračuje v myšlienke kombinovať modernú technológiu LED s retro dizajnom, odkazujúc na avantgardné štýly 50. 60. a 70. rokov. Pre tieto svietidlá z edície 1906 sú ideálne žiarovky s technológiou Bluetooth zo série LEDVANCE SMART+. Rovnako ako všetky modely v sérii 1906, aj nové svietidlá majú starú známu päticu E27 a dajú sa použiť s akoukoľvek vhodnou žiarovkou E27.



svietidlá a svetelné zdroje
LEDVANCE s.r.o.

Flexibilné a univerzálne

Svietidlo v dizajne, je v súčasnosti horúcim trendom na trhu. Módne industriálne svietidlá sú skvelou príležitosťou ako oživiť interiér. Modely Pipe sú charakteristické svojimi minimalisticky rovnými alebo zakrivenými tvarmi. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu sa stanú objektom záujmu každého interiéru. K dispozícii sú ako závesné, stolné a stojaté verzie. 

Ponúkajú flexibilné nastavenie polohy svetelného zdroja vďaka dizajnu Pendulum Pre. Výhodami svietidiel je nielen rýchla a jednoduchá inštalácia, ale rovnako aj ich meniteľný vzhľad vďaka rôznym tvarom žiaroviek E27 dostupných samostatne. Súčasťou balenia svietidla je kompletné príslušenstvo pre montáž a zapojenie.

Na rozdiel od žiaroviek Edition 1906, ktoré budú naďalej niesť značku OSRAM, nové svietidlá 1906 sa budú predávať pod značkou LEDVANCE. Viac informácií na www.ledvance.sk.

ZDROJ PR článok spoločnosti LEDVANCE s.r.o.

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: retro štýl svietidlá
Zdieľať článok

Diskusia