Nech sa vám dobre pracuje

14. 02. 2007
Zdieľať

Ak ste zamestnaní a chodíte do práce, všetky doplnky na pracovný stôl vám väčšinou zadováži zamestnávateľ. Síce s tým nemáte nijaké starosti, ale ani si veľmi nenavyberáte. Ak máte to šťastie, že pracujete doma, doplnky si môžete zvoliť presne také, aké sa vám hodia, a to nielen z hľadiska funkčnosti, ale aj dizajnu a materiálu.









Nech sa vám dobre pracuje

77746


Nech sa vám dobre pracuje

77745

Ak máte veľkorysý pracovný stôl, môžete si vybrať rotangový kôš zo série Rebus, vhodný aj na skladovanie písacích potrieb. Veľkosť priečinka je prispôsobená na CD a papiere formátu A4. Možno netradičný materiál do kancelárie, ale na pracovisko v domácnosti zariadenej vidieckym štýlom ako stvorený. Rozmer: d 46 × š 34 × v 10 cm. Cena 399 Sk. Predáva IKEA. Stojan na písacie potreby Rebus z rotangu ošetreného priehľadným akrylovým lakom. Dizajn: Sanna Dahlman. Šetrí miesto – možno ho zavesiť na stenu alebo položiť na stôl. Rozmer: š 25 × hl 15 × v 33 cm. Cena 399 Sk. Predáva IKEA.





























Nech sa vám dobre pracuje

77748


Nech sa vám dobre pracuje

77749

Štýlový stojan na kancelárske spony v dizajne produktového radu Durable Visifix Flip a Desk, s protišmykovou úpravou, dodávaný so 100 sponami. Veľký magnetizovaný priestor na spinky umožňuje ich ľahké vyberanie. Rozmer: š 9,2 × v 6,3 × d 14,4 cm. Cena 235 Sk. Predáva William. Práca nemusí byť nudná. Veselé farebné doplnky vám zlepšia náladu a určite budú mať veľký úspech u vašich detí! Ak potrebujete dokumenty spojiť, plastová žaba Gonzales je síce od prírody lenivá, ale že ste to vy, ochotne vám ich zošije. Výrobca firma Koziol, dizajn: Peter Naumann. Cena 1399 Sk. Predáva Hofa.


Nech sa vám dobre pracuje

77750


Nech sa vám dobre pracuje

77751

Ak chcete to, čo ste predtým s Gonzalesom zošili, zase oddeliť, pomôže vám Mr. P. Cano, vždy pripravený cvaknúť veľkým zobákom. Dizajn: Seventh Sense, výrobca Koziol. Cena 659 Sk. Predáva Hofa. Silák Freddy z kolekcie Office Stars od firmy Koziol vám bude neúnavne podávať spinky (najlepšie farebné, nech to nie je jednotvárne). Cena 299 Sk. Predáva Hofa.


Nech sa vám dobre pracuje

77747


Nech sa vám dobre pracuje

77743

Plastový stojan Lotus na 800 poznámkových lístkov s rozmerom 9,8 × 9,8 cm, na perá a prípadne aj na nožnice. Na stojane sú dve vyberateľné úchytky na založenie šiestich odkazov. Predáva sa v štyroch farbách (na obrázku priehľadná dymová). Cena 236 Sk. Predáva William. Ak musíte miestom naozaj šetriť, toto riešenie je pre vás ideálne. Textilný držiak na doplnky jednoducho zavesíte na stenu nad stolom. Všetko budete mať poruke a na stole vám nezaberie ani milimeter miestečka. Predáva IKEA.


Nech sa vám dobre pracuje

77752


Nech sa vám dobre pracuje

77744

Súprava štýlových kancelárskych doplnkov Boxit od firmy Lexon S. A. France, dizajn: Marc Berthier. Materiál: alumínium + ABS. Stojan na perá a ceruzky – cena 231 Sk, držiak lepiacej pásky s matnou páskou – cena 334 Sk, škatuľka na ceruzky s 20 ceruzkami, kovovým strúhadlom a gumou – cena 1002 Sk, obojstranný stojan na fotografie (veľkosť obrázka 10,5 × 9 cm) – cena 553 Sk, stojan na obálky – cena 604 Sk, stojan na papiere a obálky – cena 758 Sk, stolový vizitkár s abecednými záložkami – cena 630 Sk, stolové hodinky s budíkom (čas, dátum, deň a teplota, zozadu podsvietený LCD displej) – cena 1529 Sk. Dováža a predáva Fort. Kancelárska klasika – doplnky Dokument, odolný materiál, odolná farba. Dizajn: K. Hagberg/M. Hagberg. Materiál: oceľ s antikoróznou fosfátovou a pigmentovanou práškovou vrstvou. Odpadkový kôš – cena 149 Sk, vysúvacie priehradky na listy – cena 299 Sk, stojany na časopisy a dokumenty – cena 249 Sk, poháre na perá a ceruzky – cena 59 Sk/2ks, stojan na poznámkové lístky – cena 59 Sk. Predáva IKEA.

Kategória: Doplnky
Tagy: doplnky kancelária kancelárske potreby
Zdieľať článok

Diskusia