Svety bývania – aktuálne trendy na jeseň 2019

19. 09. 2019 Zdieľať

So zmenou ročného obdobia prichádzajú nové trendy bývania. Tým odborníkov z HORNBACHu aktívne sleduje najnovší vývoj z oblasti interiérového vybavenia a prináša štyri aktuálne trendy v bývaní pre jeseň 2019. Nechajte sa inšpirovať súčasnými farbami, vzormi a doplnkami, ktoré premenia interiér na moderný domov.

„Pre tohtoročnú jeseň sú trendy v interiérovom dizajne tak rôznorodé, že si na svoje príde každý – milovníci klasiky, minimalizmu, elegancie aj divokosti. Medzi aktuálne štýly patrí Get Together, Perfect Day, Urban Jungle a Wonderful Home,“ hovorí Tadeáš Tenkl, odborník zo Svetov bývania v projektových marketoch Hornbach. Všetky farby, materiály a doplnky zoženiete v Hornbachu. Farby na steny si môžete nechať namiešať v centre miešania farieb tak, aby presne zodpovedali vašej predstave. 


Get Together – domov v rovnováhe

Get Together – domov v rovnováhe
Hornbach

Get Together – domov v rovnováhe

Že sa protiklady priťahujú? Niekedy dokonca splynú v jeden celok. A vytvoria neporovnateľnú atmosféru bývania. „Studené materiály ako betón narážajú na teplé, organické farby a prvky zariadenia ako napríklad kožu alebo meď,“ popisuje Tadeáš Tenkl z Hornbachu. Odtiene hnedej a okrovej kontrastujú s rôznymi stupňami sivej a spoločne uzemňujú priestor. 

V interiéri sa dokonale kombinuje tvrdosť s mäkkosťou, svetlo s tmou, chlad s teplom. Tieto kontrasty vytvárajú pohodlie s absolútnou rovnováhou. Vďaka svetlu v miestnosti vzniká pokojná atmosféra.

Get Together je harmonický štýl interiéru, ktorý dokáže pomocou kombinácie protikladov vytvárať pohodlné prostredie. Je dokonalý pre všetkých, ktorí chcú doma jedno: rovnováhu.


Perfect Day – poriadne sa nadýchnite

Perfect Day – poriadne sa nadýchnite
Hornbach

Perfect Day – poriadne sa nadýchnite 

Ako vyzerá dokonalý deň? Najmä svetlo a priateľsky. Také sú tiež pravidlá pre tento individuálny štýl s nádychom Škandinávie. „Decentné farby, prírodné materiály a jasné tvary vytvárajú kombináciu, ktorá rozvíja priestor a dáva vám možnosť sa nadýchnuť. Osobné detaily na tom správnom mieste robia z priestoru miesto, na ktoré sa chcete vždy vrátiť,“ vysvetľuje Tadeáš Tenkl. 

Svetlé farby v interiéri a jasné tvary vytvárajú pocit kľudu so zameraním sa iba na to podstatné. Perfect Day predstavuje umenie všetko dokonale zladiť. Dôležitá je vyrovnanosť, umenie nájsť vo všetkom tú správnu mieru. 

Perfect Day je decentný, a predsa individuálny interiérový štýl. Je dokonalý pre každého, kto si chce doma vydýchnuť a poriadne sa nadýchnuť. 


Urban Jungle – dobite si doma energiu

Urban Jungle – dobite si doma energiu
Hornbach

Urban Jungle – dobite si doma energiu

Vonku alebo vnútri? Možné sú predsa obe možnosti! Z balkóna sa pomocou kobercov a vankúšov stane obývačka, obývačka zase vďaka palmám a vertikálnej záhrade zelenou oázou plnej rastlín. „Smer tu udávajú výrazné farby a kontrasty, ktoré nabíjajú miestnosť energiou. V kombinácii so všadeprítomnými rastlinami sa stane váš domov zásobníkom energie,“ hovorí odborník z Hornbachu. 

Pre tento štýl je charakteristická hĺbka vďaka výrazným odtieňom zelenej, benzínovej a modrej. Divoké kombinácie materiálov a štruktúr pôsobia čisto energeticky a dynamicky. Rastliny v každom kúte oslavujú život a prírodu.

Urban Jungle je dynamický štýl plný života. Je dokonalý pre všetkých, ktorí chcú vo svojom domove načerpať maximum energie.


Wonderful Home – elegantná útulnosť

Wonderful Home – elegantná útulnosť
Hornbach

Wonderful Home – elegantná útulnosť

Tmavý zamat, koža, srsť – a medzi nimi sa blýska trocha mosade. Trend Wonderful Home je plný. Plný materiálov a výrazných farieb, ktoré prechádzajú takmer až do čiernej. Vďaka tomu získa priestor očakávanú ťažobu a elegantný komfort. Najdôležitejšími doplnkami pri tomto trende sú dobre umiestnené svetelné zdroje, ktoré presvetlia hĺbky a vytiahnu z nich ich farebnosť.

Svetelné zdroje vytvárajú dokonalé napätie medzi svetlom a tmou. Interiér pôsobí vďaka hlbokým, ukľudňujúcim farebným odtieňom stabilne. Silný koncept farieb a materiálov celkovo pôsobí výrazne a sebavedome. 

Wonderful Home je výrazný, sebavedomý interiérový dizajn. Je dokonalý pre všetkých, ktorí vedia čo chcú a na čom sú.  

ZDROJ PR článok spoločnosti Hornbach

Kategória: Doplnky
Zdieľať článok