Dokonalý trávnik môžete mať jednoducho a bez práce

11. 04. 2016
Zdieľať

Viete, že robotická kosačka je najdostupnejším prostriedkom, pomocou ktorého dosiahnete a udržíte perfektný stav trávnika? A najlepšie na tom je, že nevyžaduje vašu pozornosť a vy ušetrený čas môžete venovať svojim záľubám.

Záhrada od A do Z

Gardena je povestná tým, že ponúka všetko pre komplexnú starostlivosť o záhradu. Od akumulátorového náradia či automatického zavlažovania, až po všetky druhy náradia do záhrady. Tento široký sortiment zahŕňa tiež starostlivosť o trávnik vo svojej vrcholnej podobe, a síce robotické kosačky na trávu Gardena. 


Dokonalý trávnik môžete mať jednoducho a bez práce

Dokonalý trávnik môžete mať jednoducho a bez práce
Husqvarna Slovensko s.r.o.

Šampión v starostlivosti o trávnik

Robotická kosačka Gardena pracuje za vás úplne samostatne a spoľahlivo, je tichá a neobťažuje hlukom ani výfukovými plynmi, má veľmi nízku spotrebu energie a nevyžaduje skoro žiadnu údržbu. Pokosenú trávu premieňa na prírodné hnojivo a má blahodarný vplyv na kvalitu a zdravie vášho trávnika. Úspora nákladov je ľahko vyčísliteľná, ale ušetrený čas a perfektný trávnik sú na nezaplatenie.

Ako to funguje?

Keď si novú robotickú kosačku Gardena priveziete domov, je potrebné vymedziť jej pomocou vodiaceho kábla priestor, kde bude pracovať, a zapojiť nabíjaciu stanicu. Inštaláciu odporúčame zveriť odborníkovi alebo postupovať krok za krokom podľa návodu. Potom stačí kosačku zapnúť a nechať ju chvíľu pracovať. Akonáhle si zmapuje terén, začne pracovať na plný výkon. Pretože kosí priebežne, odsekne vždy iba malý kúsok stebiel trávy. Tráva posilňuje a zahusťuje sa, burina ustupuje. Sama si nájde nabíjaciu stanicu a doplní si energiu.


Dokonalý trávnik môžete mať jednoducho a bez práce

Dokonalý trávnik môžete mať jednoducho a bez práce
Husqvarna Slovensko s.r.o.

Tichá a úsporná novinka 

Gardena so svojim najnovším modelom robotickej kosačky SILENO+ posunula latku zase o kúsok vyššie. Zvládne pokosiť rozľahlejšie i členitejšie záhrady s rozlohou až 1300 m2 – a ani o nej neviete. Nie je hlučnejšia ako bežne hlasný rozhovor, ktorý sa po pár metroch od kosačky mení v šepot až nakoniec úplne zanikne. Vďaka premyslenému systému SensorCut nepracuje zbytočne, pretože podľa rýchlosti rastu trávy určí, ako často je najvhodnejšie kosiť. Tým šetrí váš trávnik aj peňaženku. S robotickou kosačkou Gardena SILENO+ docielite takú kvalitu trávnika, na akú s klasickou kosačkou nikdy nedosiahnete. A čas ušetrený zásluhou tejto kosačky môžete venovať napríklad zábavnejším činnostiam na svojej záhrade. 

Robotické kosačky Gardena sú od 6. 4. – 8. 6. 2016 v ponuke za zvýhodnené akciové podmienky, viac informácií na www.gardena.sk.

Kategória: Záhradná technika
Zdieľať článok

Diskusia