Fotovoltika – aké komponenty na vašu FVE?

22. 08. 2011 Zdieľať

V minulých dvoch článkoch na tému fotovoltika sme sa zaoberali základnými pojmami a radami a teraz vás podrobnejšie oboznámime s komponentmi potrebnými na stavbu FVE.

Fotovoltické panely

Dôležité parametre výberu sú napríklad: účinnosť panelu, odolnosť skla i rámu, kvalita, dôkazom ktorej sú certifikáty a záruka. Aj nás tieto parametre viedli k výberu FV panelov značky ASEC, ktorých výrobca je súčasťou nadnárodného koncernu Tatung Group. Panely sa vyrábajú s použitím najmodernejších nemeckých a japonských technológií a komponentov. Spoločnosť JOYCE je výhradným dovozcom týchto panelov do ČR a SR.


čierne vyhotovenie panela ASEC 245G6S 3BB

čierne vyhotovenie panela ASEC 245G6S 3BB
JOYCE ČR

Príklad kvalitného panelu: ASEC 245G6S 3BB
Monokryštalický kremíkový FV panel s výkonom 254 Wp. Testy kvality sú z dôsledných nemeckých skúšobní a panely sú testované aj v drsných kanadsko-amerických podmienkach. Poskytujeme záruky 5 rokov na materiál výrobku, 12 rokov na min. 90 % výkonu a 25 rokov na min. 80 % výkonu. Vyrába sa aj v exkluzívnom čiernom vyhotovení, ktoré v kombinácii so skosenými hranami napomôže topenie či skĺznutie snehu.

O kvalite uvedeného panelu svedčí aj fakt, že ho porota veľtrhu Racioenergia 2011 ocenila čestným uznaním.

Striedače

Sú takisto dôležité pre kvalitné fungovanie elektrárne. Tu sme sa rozhodli pre nemeckú značku SOLUTRONIC, ktorej výrobky vynikajú nadpriemernou EURO  účinnosťou (97,3 %), prepracovaným komunikačným rozhraním, obrovským rozsahom vstupného napätia.

Ďalšie komponenty
Konštrukčné prvky a príslušenstvo na upevnenie na všetkých typoch striech: všetky tieto prvky starostlivo vyberáme a za ich kvalitu ručíme.

Služba JoyCare

Iba s nami získate ojedinelú službu JoyCare, ktorá za Vás vyrieši monitoring a kontrolu vašej FVE a ušetrí prácu s papierovaním (stačí zadať stav elektromeru a už iba podpísať pripravené dokumenty). Kedykoľvek sa budete môcť pozrieť, koľko vám aktuálne zarobila vaša elektráreň a koľko CO2 ušetrila.

Dávame Vám jedinečnú možnosť pozrieť sa do demo prístupu našej služby na webovej adrese www.joycare.cz, kde po zadaní užívateľského mena joycare a hesla joycare  uvidíte reálne údaje z dvoch našich FVE. Môžete sa teda presvedčiť o možnostiach tejto nadštandardnej služby.

Kontaktujte nás a my Vám pošleme zadarmo náš informatívny katalóg, ktorý vás prevedie témou fotovoltaika. Každý, kto uzatvorí zmluvu na stavbu FVE priamo s nami alebo s naším partnerom (za využitie komponentov od JOYCE) do 30. 9. 2011, získa netbook ASUS.

Kontakty:
Marek Švik
Obchodník JOYCE ČR, s. r. o.
Marek.Svik@joyce.cz
Tel.: +420 539 088 028
www.joyce-energie.cz

Kategória: Aktuality
Tagy: fotovoltaika rodinný dom
Zdieľať článok