Nové rozmery pre vaše steny

30. 08. 2011 Zdieľať

Pri zariaďovaní interiérov by mal byť ponechaný čo najväčší priestor fantázií. Steny môžu byť vyzdobené od nádherných momentiek voňavého Provensálska v kuchyni až po popartové reprodukcie Warhola v obývačke. Každá izba by bude mať svoju osobitú atmosféru a pocit.

Portál www.obrazynamieru.sk prináša viac ako 23 000 motívov pre vaše nové obrazy alebo tapety. Fotografie sú tematicky zoradené podľa skupín od prírody, cez krásne pohľady z veľkomiest až po reprodukcie známych umelcov minulých storočí. Veľmi užitočná je aj funkcia výberu podľa izby. Systém vám poradí čo sa hodí do detskej izby, jedálne či dokonca kúpeľne.

V ponuke sú rozmery od 30×45 až po 210×140 cm. Zaujímavosťou je blind rám, ktorý zobrazí vašu fotografiu v plnom formáte inovatívnou metódou. Po zadaní všetkých parametrov sa ihneď začína proces výroby obrazu, aby už o 7 pracovných dní visel na vašej stene.

Ponuku obrazov z viac ako 23 000 motívov dopĺňa možnosť veľkoformátovej tlače vlastných fotografií. Ak ste obzvlášť hrdí na výnimočný záber z dovolenky, tak www.obrazynamieru.sk vám z neho spravia do niekoľkých dní nové umelecké dielo pre vašu domácnosť.

Kategória: Aktuality
Tagy: obrazy
Zdieľať článok