Výroba perlivých a ochutených nápojov v elegantnom obale

15. 11. 2011 Zdieľať

Značka SodaStream rozširuje ponuku produktov na slovenskom trhu o nový exkluzívny prístroj CRYSTAL. Vďaka výnimočnému dizajnu a nadštandardnej výbave patrí medzi najzaujímavejšie doteraz ponúkané prístroje. CRYSTAL ponúka jednoduchý mechanický systém sýtenia nápoja: pootočením čiernej poistky sa prístroj odklopí, následne stačí vložiť sklenenú karafu, zatvoriť a stlačením vrchného tlačidla nasýtiť nápoj podľa vlastného gusta.

V balení sa spolu s prístrojom nachádza aj  bombička na sýtenie nápojov, ktorá vystačí na výrobu 60 až 80 l


Výroba perlivých a ochutených nápojov v elegantnom obale

1044641

nápoja. Exkluzivitu nedokazuje CRYSTAL len svojimi ladnými krivkami, ale aj  dvojicou jedinečných sklenených fliaš s objemom 0,7 l, ktoré sú súčasťou balenia. Tie uchovajú lahodný nápoj dlho svieži a navyše sú vhodné do umývačiek radu.

 

Na slovenskom trhu budú dostupné dve farebné variácie: CRYSTAL Titan/Silver a CRYSTAL Red/Silver. Nový prístroj nájdete v  obchodoch na konci novembra 2011. Odporúčaná maloobchodná cena je 129,90 €.

 

Čo je SodaStream
SodaStream je inovatívny systém na výrobu perlivých a ochutených nápojov z čerstvej pitnej vody. A to presne s toľkými bublinkami, koľko máte radi, pretože si intenzitu nasýtenia volíte sami stlačením tlačidla. SodaStream využíva plniteľnú bombičku a nepotrebuje k svojej prevádzke už nič viac okrem čerstvej vody z vodovodu. Okrem toho, že nespotrebováva žiadnu energiu, pomáha šetriť aj váš chrbát a prírodu. Zbavíte sa nosenia ťažkých PET fliaš a starostí s triedením a likvidáciou plastových obalov a plechoviek. SodaStream predstavuje zaujímavú alternatívu k baleným soft drinkom alebo perlivej vode. Osviežujúce nápoje si pripravíte podľa vašej chuti, jednoducho a pohodlne a naviac ohľaduplne k životnému prostrediu.

 

Viac na www.sodastream.sk

 

Kategória: Aktuality
Tagy: crystal Sodastream
Zdieľať článok