Podlahové vykurovanie neobmedzuje výber krytiny

30. 08. 2012 Zdieľať

Pri výbere podlahovej krytiny niektorí váhajú nad kombináciou s podlahovým vykurovaním. Experti však potvrdili, že elektrické podlahové vykurovanie je vhodné pod každý typ podlahy. So systémom elektrického podlahového vykurovania DEVI sa nemusíte obmedzovať.

 

Podlahové vykurovanie svedčí každej podlahe

Niektorí ľudia si myslia, že podlahové vykurovanie je vhodné len pod keramickú dlažbu. Tento mýtus však už dávno vyvrátili odborníci i skúsenosti užívateľov podlahového vykurovania. Systém elektrického podlahového vykurovania DEVI sa môže pri dodržaní určitých podmienok kombinovať s každým typom krytiny. „Na podlahové vykurovanie sa môže položiť aj obľúbená laminátová či drevená podlaha. Je však nevyhnutné dodržať odporúčania výrobcu pri inštalácii a technické parametre navrhnutého podlahového vykurovania,“ hovorí Dušan Lašák, obchodný zástupca spoločnosti Danfoss.
 


Podlahové vykurovanie neobmedzuje výber krytiny

1145864
Danfoss spol. s r.o. Divízia DEVI

S podlahovým vykurovaním ušetríte

Pri podlahovom vykurovaní DEVI si môžete vybrať keramickú dlažbu, prírodný kameň, drevenú alebo laminátovú podlahu, textilnú či PVC krytinu. Príjemné sálavé teplo si tak môžete vychutnať pekne od podlahy, ktorá vyhovuje vášmu štýlu. Zároveň zostane zachovaný pozitívny vplyv podlahového vykurovania DEVI na zdravie a tepelnú pohodu pri maximálnom komforte bývania. Okrem toho váš rodinný rozpočet potešia úspory energií. Pri elektrickom podlahovom vykurovaní DEVI ušetríte v porovnaní s klasickým radiátorovým systémom až tretinu nákladov. Nízkoteplotné elektrické podlahové vykurovanie DEVI je z pohľadu obstarávacích aj prevádzkových nákladov ekonomicky výhodné rozhodnutie. 
 
Viac informácií získate na www.devi.sk
Kategória: Aktuality Energia
Zdieľať článok