Časopis Môj dom apríl 2013 v predaji spolu s atraktívnymi prílohami

04. 04. 2013 Zdieľať

Mám rada malé byty. Sú obrazom reality. Navyše, pri ich navrhovaní sa jasne ukáže, kto je skutočný majster. Taký malý byt totiž neprekabátite len nejakým „hranatým“ či „prúžkovaným“ pseudonadčasovým pseudodizajnom. Tu musí byť dizajn skutočný, taký, pri ktorom sa forma a funkcia navzájom podporujú (áno, moja obľúbená téma :-)).

Lebo ak v malom interiéri skĺznete k formalizmu, kruto na to doplatíte každodenným bojom o udržanie akceptovateľného poriadku, v ktorom nemáte šancu vyhrať. Našťastie, u dobrého dizajnéra (alebo architekta) obmedzenia podnecujú kreativitu, takže ak sa taký malý byt vydarí, býva to zhmotnená radosť. Ani nestačíte počítať dobré nápady. My vám tento mesiac prinášame hneď tri takéto skvelé malé byty, dokonca s dostatkom miesta na odkladanie, a k tomu ešte niekoľko dobrých rád o zariaďovaní malých priestorov od skúsených dizajnérov a celú kopu praktických tipov, ktoré sa vám doma v malom zídu.

Ďalšia šikovná záležitosť tohto mesiaca je test parných rúr. Počítam, že väčšina bežných smrteľníkov ani poriadne nevie, v čom sa líšia od parných hrncov, nieto ešte aké a v čom môžu byť rozdiely medzi parnými rúrami navzájom. Náš spolupracovník Milan Gigel ich teda riadne vyobracal, a čo zistil si, pochopiteľne, nenechal pre seba.
Tých, ktorým nestačia všedné veci, určite poteší interiér vychytenej dizajnérky Agathy Ruiz de la Prada – ona sama ani predmety, ktoré navrhuje, rozhodne nesplynú s davom. A ďalej už nepokračujem, ďalej listujte. 
 
P.S.
Tým, ktorí mi napísali svoj názor na náš nový layout, veľmi ďakujem – každý mail (aj list) je pre mňa naozaj dôležitý. Niektorým sa náš nový imidž páči, niektorým veľmi nie… No, skúsime s tým niečo urobiť. A určite píšte ďalej – mená prvých piatich vyžrebovaných výhercov predplatného uverejníme v budúcom čísle.
 
🙂 Erika Kuhnová
 

PRELISTUJTE SI ČASOPIS

 

Darček zadarmo ■ katalóg projektov rodinných domov

 
PRELISTUJTE SI NÁHĽAD KATALÓGU
 

 

Vstupenku zdarma nájdete v najnovšom čísle časopisu Môj dom apríl 2013

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok