Dizajnové sprchové kúty

30. 05. 2013 Zdieľať

SanSwiss stále pokračuje v inováciách sortimentu sprchových kútov.

V sprchových kútoch sú stále obľúbenejšie prevedenia v lesklom, chrómovom dizajne a skle (napr. séria Pur, Pur Light a SWING-Line).  U štandardných rámových kútoch sa upúšťa od plastových výplní a úplne dominuje sklo (séria TOP-Line).
 
U dizajnových kúpeľní, kde je viac miesta sa stali trendom tzv. walk-in zásteny.Tie sa skladajú z niekoľkých pevných stien a nie sú úplne uzatvorené, majú často sprchovaciu a vstupnú zónu (série Salsa a Fun). Pre luxusné kúpeľne sa v poslednej dobe stávajú modernými tiež zásteny s čiernym matným rámom a chrómovanými doplnkami a ďalej tiež výplne so zrkadlovým či dymovým sklom (séria JAZZ-Line a inovovaná séria Pur Light S).
 
U sprchových vaničiek sú stále moderným trendom vaničky z liateho mramoru (séria ILA a Marblemate).

Dizajnové sprchové kúty

Dizajnové sprchové kúty
SanSwiss s.r.o.

 
SWING-Line – moderný hranatý dizajn
 
Rada SWING-Line bola doplnená o nové typy krídlových dverí. Jednokrídlové a dvojkrídlové dvere s pevnou stenou v rovine SL31 a SL32.
 
Táto typová rada predstavuje výrobky, kde praktickosť, stabilita a dizajn vytvárajú optimálny celok. Ponúka široký výber typov s dômyselnou konštrukciou, atraktívnym vzhľadom a dlhou životnosťou. Krídlové dvere nemajú hore ani dole žiadny rám, takže sú bezbariérové. Je tu veľká škála atypických prevedení vrátane napríklad skrátených bočných stien, skosení a výrezov.
 
Kategória: Aktuality Kúpeľňa, WC
Zdieľať článok