TOP 10 najvyhľadávanejších bungalovov

19. 07. 2013 Zdieľať

Mám záujem o bungalov! A prečo práve bungalov? Pýtali sme sa každého, kto je pre bungalov rozhodnutý. Tu je zopár odpovedí. Tak zhodnoťte, potvrďte, oponujte.

• Všetko mám na prízemí, nemusím behať po schodoch.
• Už som starší človek. Myslím dopredu – budem potrebovať niečo bezbariérové. Ak by som sa rozhodol pre poschodový dom, tak potom budem musieť riešiť výťah. 
• Mám dostatočne veľký pozemok, tak prečo nie.
• Z bezpečnostného hľadiska, nechcem schody keď máme ešte malé deti. 
• Ja som skôr bytový typ – a bungalov, to je vlastne veľký byt so záhradou  
• Kvôli rodinnej pohode. Poschodia by nás viac izolovali.

V poriadku, nech sa páči, vyberte si.
Máme pre vás 10 najvyhľadávanejších bungalovov z portálu www.projektyrodinnychdomov.sk

Rodinný dom D24
Architekt: Ing. arch. Ján Kőrös

Samostatne stojaci prízemný rodinný dom s dvoma terasami. Je vhodný do rovinatého terénu alebo na mierny svah. Dispozične sa člení na obytnú (dennú) a spálňovú (nočnú) časť. Dennú časť tvorí kuchyňa a obývacia izba s kozubom, ktorá je spojená s jedálenským kútom a má priamy vstup na krytú terasu. Súčasťou domu je aj garáž, ktorú možno v prípade potreby zameniť za ďalšiu obytnú miestnosť.


Rodinný dom D24 Architekt: Ing. arch. Ján Kőrös  Samostatne stojaci prízemný rodinný dom s dvoma terasami. Je vhodný do rovinatého terénu alebo na mierny svah. Dispozične sa člení na obytnú (dennú) a spálňovú (nočnú) časť. Dennú časť tvorí kuchyňa a obývacia izba s kozubom, ktorá je spojená s jedálenským kútom a má priamy vstup na krytú terasu. Súčasťou domu je aj garáž, ktorú možno v prípade potreby zameniť za ďalšiu obytnú miestnosť.

Rodinný dom D24 Architekt: Ing. arch. Ján Kőrös Samostatne stojaci prízemný rodinný dom s dvoma terasami. Je vhodný do rovinatého terénu alebo na mierny svah. Dispozične sa člení na obytnú (dennú) a spálňovú (nočnú) časť. Dennú časť tvorí kuchyňa a obývacia izba s kozubom, ktorá je spojená s jedálenským kútom a má priamy vstup na krytú terasu. Súčasťou domu je aj garáž, ktorú možno v prípade potreby zameniť za ďalšiu obytnú miestnosť.
Ing. arch. Ján Kőrös

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/classic/d24-12.html

Rodinný dom Bungalov 1021
Ateliér: ideálne bývanie, s.r.o.

Prízemny  dom strednej veľkostnej kategórie určeny  do nízkej okolitej zástavby prevažne na rovinaty , prípadne mierne svahovity  terén. Svojím riešením prekvapí a plne uspokojí nároky 4 člennej rodiny. Zaujímavosťou tohto domu je dispozičné riešenie, ktoré predeľuje dom na dve nočné časti – rodičovskú a detskú, ktoré sú vybavené samostatny mi kúpeľňami. Táto zmena zabezpečuje súkromie dospely m aj deťom. Dennú časť tvorí otvoreny  priestor oby vačky s krbom a jedálňou, kde kuchynská časť je decentne oddelená zástenou. Veľké presklené plochy s exteriérom umožňujú bohaté presvetlenie a zároveň aj vy chod na terasu s posedením, ktorú prekry va strecha (klasickú prvok v modernom dizajne) a ktorá spája spálňu, oby vaciu miestnosť a detskú izbu.


Rodinný dom Bungalov 1021  Ateliér: ideálne bývanie, s.r.o.  Prízemny  dom strednej veľkostnej kategórie určeny  do nízkej okolitej zástavby prevažne na rovinaty , prípadne mierne svahovity  terén. Svojím riešením prekvapí a plne uspokojí nároky 4 člennej rodiny. Zaujímavosťou tohto domu je dispozičné riešenie, ktoré predeľuje dom na dve nočné časti – rodičovskú a detskú, ktoré sú vybavené samostatny mi kúpeľňami. Táto zmena zabezpečuje súkromie dospely m aj deťom. Dennú časť tvorí otvoreny  priestor oby vačky s krbom a jedálňou, kde kuchynská časť je decentne oddelená zástenou. Veľké presklené plochy s exteriérom umožňujú bohaté presvetlenie a zároveň aj vy chod na terasu s posedením, ktorú prekry va strecha (klasickú prvok v modernom dizajne) a ktorá spája spálňu, oby vaciu miestnosť a detskú izbu.

Rodinný dom Bungalov 1021 Ateliér: ideálne bývanie, s.r.o. Prízemny dom strednej veľkostnej kategórie určeny do nízkej okolitej zástavby prevažne na rovinaty , prípadne mierne svahovity terén. Svojím riešením prekvapí a plne uspokojí nároky 4 člennej rodiny. Zaujímavosťou tohto domu je dispozičné riešenie, ktoré predeľuje dom na dve nočné časti – rodičovskú a detskú, ktoré sú vybavené samostatny mi kúpeľňami. Táto zmena zabezpečuje súkromie dospely m aj deťom. Dennú časť tvorí otvoreny priestor oby vačky s krbom a jedálňou, kde kuchynská časť je decentne oddelená zástenou. Veľké presklené plochy s exteriérom umožňujú bohaté presvetlenie a zároveň aj vy chod na terasu s posedením, ktorú prekry va strecha (klasickú prvok v modernom dizajne) a ktorá spája spálňu, oby vaciu miestnosť a detskú izbu.
idealne byvanie, s.r.o.

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/classic/bungalov-1021-498.html

 

Rodinný dom D33
Architekt: Ing. arch. Ján Kőrös


Rodinný dom D33 Architekt: Ing. arch. Ján Kőrös

Rodinný dom D33 Architekt: Ing. arch. Ján Kőrös
Ing. arch. Ján Kőrös

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/economy/d-33-505.html

 

Rodinný dom Prízemný L 30
Autori projektu: Ing. arch. Martin Prokopovič, Ing. arch. Ľubica Ondreášová

PRÍZEMNÝ DOM L môže byť 4- až 6-izbový (závisí od alternatívy) so sedlovou alebo plochou strechou. Spálňová časť na konci chodby môže byť riešená ako dve samostatné spálne alebo ako apartmán rodičov s kúpeľňou a šatníkom. Namiesto garáže možno vyhotoviť hosťovskú izbu alebo pracovňu. Ak by vašim potrebám vyhovovala garáž, ale požadujete aj hosťovskú izbu, máme pripravené riešenie, v ktorom je garáž čiastočne zapustená do zeme (približne ½ podlažia) a hosťovský apartmán aj s kúpeľňou je nad ňou; apartmán je prístupný piatimi schodiskovými stupňami – celková výmera pri takejto alternatíve je + 21 m2 pri rovnakej zastavanej ploche. 


Rodinný dom Prízemný L 30 Autori projektu: Ing. arch. Martin Prokopovič, Ing. arch. Ľubica Ondreášová   PRÍZEMNÝ DOM L môže byť 4- až 6-izbový (závisí od alternatívy) so sedlovou alebo plochou strechou. Spálňová časť na konci chodby môže byť riešená ako dve samostatné spálne alebo ako apartmán rodičov s kúpeľňou a šatníkom. Namiesto garáže možno vyhotoviť hosťovskú izbu alebo pracovňu. Ak by vašim potrebám vyhovovala garáž, ale požadujete aj hosťovskú izbu, máme pripravené riešenie, v ktorom je garáž čiastočne zapustená do zeme (približne ½ podlažia) a hosťovský apartmán aj s kúpeľňou je nad ňou; apartmán je prístupný piatimi schodiskovými stupňami – celková výmera pri takejto alternatíve je + 21 m2 pri rovnakej zastavanej ploche.

Ing. arch. Martin Prokopovič, Ing. arch. Ľubica Ondreášová

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/extra/prizemny-l-30.html

 

Rodinný dom Bungalov 1022
Ateliér: ideálne bývanie, s.r.o.

Bungalov prekvapí zaujímavým dispozičným riešením skrytým v pomerne jednoduchej forme bungalovu s plochou strechou. Na jednej strane decentný až strohý zjav od ulice, na druhej strane extrovert, ktorý sa v hravej forme záhradnej fasády sa otvára svetu takmer v celej svojej šírke. Ponúka veľmi praktickú a príjemnú dispozíciu. Vzhľadom na svoj tvar pôdorysu si vyžaduje širšie pozemky. Charakteristickým prvkom dispozície sú dve na sebe nezávislé nočné časti, ktoré sú oddelené od seba dennou časťou a vstupnými priestormi. Nočné časti obsahujú jednu resp. dve izby a vlastnú kúpeľňu. Denná časť je v centrálnej časti domu a dominuje jej trakt so stolovaním a kuchyňou. Obývacia časť má vďaka svojej polohe zabezpečenú pokojnú nerušenú atmosféru pri krbe. Terasa je umiestnená v pozdĺžnej osi domu a jej výhody tak môžu využívať jedáleň, obývacia izba a spálňa. Jedna nočná izba, ktorá je priamo prepojená so vstupom môže byť využívaná ako hosťovská izba, spálňa rodičov, alebo sa jej využitie môže časom meniť podľa meniacich sa potrieb užívateľov domu. Za zmienku stojí jej vlastná kúpeľňa s prístupom na terasu a záhradu, čo je určite výhodou v prípade, že sa na záhrade nachádza napr. sauna alebo bazén. Jednoducho dom s mnohými výhodami, v ktorom nájdete komfortné bývanie.


Rodinný dom Bungalov 1022 Ateliér: ideálne bývanie, s.r.o.  Bungalov prekvapí zaujímavým dispozičným riešením skrytým v pomerne jednoduchej forme bungalovu s plochou strechou. Na jednej strane decentný až strohý zjav od ulice, na druhej strane extrovert, ktorý sa v hravej forme záhradnej fasády sa otvára svetu takmer v celej svojej šírke. Ponúka veľmi praktickú a príjemnú dispozíciu. Vzhľadom na svoj tvar pôdorysu si vyžaduje širšie pozemky. Charakteristickým prvkom dispozície sú dve na sebe nezávislé nočné časti, ktoré sú oddelené od seba dennou časťou a vstupnými priestormi. Nočné časti obsahujú jednu resp. dve izby a vlastnú kúpeľňu. Denná časť je v centrálnej časti domu a dominuje jej trakt so stolovaním a kuchyňou. Obývacia časť má vďaka svojej polohe zabezpečenú pokojnú nerušenú atmosféru pri krbe. Terasa je umiestnená v pozdĺžnej osi domu a jej výhody tak môžu využívať jedáleň, obývacia izba a spálňa. Jedna nočná izba, ktorá je priamo prepojená so vstupom môže byť využívaná ako

Rodinný dom Bungalov 1022 Ateliér: ideálne bývanie, s.r.o. Bungalov prekvapí zaujímavým dispozičným riešením skrytým v pomerne jednoduchej forme bungalovu s plochou strechou. Na jednej strane decentný až strohý zjav od ulice, na druhej strane extrovert, ktorý sa v hravej forme záhradnej fasády sa otvára svetu takmer v celej svojej šírke. Ponúka veľmi praktickú a príjemnú dispozíciu. Vzhľadom na svoj tvar pôdorysu si vyžaduje širšie pozemky. Charakteristickým prvkom dispozície sú dve na sebe nezávislé nočné časti, ktoré sú oddelené od seba dennou časťou a vstupnými priestormi. Nočné časti obsahujú jednu resp. dve izby a vlastnú kúpeľňu. Denná časť je v centrálnej časti domu a dominuje jej trakt so stolovaním a kuchyňou. Obývacia časť má vďaka svojej polohe zabezpečenú pokojnú nerušenú atmosféru pri krbe. Terasa je umiestnená v pozdĺžnej osi domu a jej výhody tak môžu využívať jedáleň, obývacia izba a spálňa. Jedna nočná izba, ktorá je priamo prepojená so vstupom môže byť využívaná ako
idealne byvanie, s.r.o.

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/classic/bungalov-1022-533.html
 

Rodinný dom PORFIX Bungalov
Autor projektu: PORFIX – pórobetón, a.s.


Rodinný dom PORFIX Bungalov Autor projektu: PORFIX – pórobetón, a.s.

Rodinný dom PORFIX Bungalov Autor projektu: PORFIX – pórobetón, a.s.
PORFIX – pórobetón, a.s.

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/economy/porfix-bungalov-4233.html
 

Rodinný dom JAVIJANI 21
Ateliér: JAVIJANI group, Ing. arch. Viktor Čičaj

Javijani 21 je samostatne stojaci rodinný dom pre 4- až 6-člennú rodinu. Dispozične sa delí na dennú a nočnú časť. Na prízemí sa nachádza obývacia izba s kozubom a priamym vstupom do záhrady, jedáleň, kuchyňa, zádverie so šatníkovou skriňou, tri spálne, chodba a kúpeľňa. V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály dostupné na slovenskom trhu. Steny sú murované, krov je drevený, krytina betónová alebo z pálenej škridly. Okná a dvere môžu byť drevené alebo plastové. Na želanie možno urobiť zmeny na základe požiadaviek investora.


Rodinný dom JAVIJANI 21 Ateliér: JAVIJANI group, Ing. arch. Viktor Čičaj  Javijani 21 je samostatne stojaci rodinný dom pre 4- až 6-člennú rodinu. Dispozične sa delí na dennú a nočnú časť. Na prízemí sa nachádza obývacia izba s kozubom a priamym vstupom do záhrady, jedáleň, kuchyňa, zádverie so šatníkovou skriňou, tri spálne, chodba a kúpeľňa. V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály dostupné na slovenskom trhu. Steny sú murované, krov je drevený, krytina betónová alebo z pálenej škridly. Okná a dvere môžu byť drevené alebo plastové. Na želanie možno urobiť zmeny na základe požiadaviek investora.

Rodinný dom JAVIJANI 21 Ateliér: JAVIJANI group, Ing. arch. Viktor Čičaj Javijani 21 je samostatne stojaci rodinný dom pre 4- až 6-člennú rodinu. Dispozične sa delí na dennú a nočnú časť. Na prízemí sa nachádza obývacia izba s kozubom a priamym vstupom do záhrady, jedáleň, kuchyňa, zádverie so šatníkovou skriňou, tri spálne, chodba a kúpeľňa. V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály dostupné na slovenskom trhu. Steny sú murované, krov je drevený, krytina betónová alebo z pálenej škridly. Okná a dvere môžu byť drevené alebo plastové. Na želanie možno urobiť zmeny na základe požiadaviek investora.
JAVIJANI group, Ing. arch. Viktor Čičaj

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/Economy/javijani-21-9.html
 

Rodinný dom DOBRO
Ateliér: aphaus, s.r.o.


Rodinný dom DOBRO Ateliér: aphaus, s.r.o.

Rodinný dom DOBRO Ateliér: aphaus, s.r.o.
aphaus, s.r.o.

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/extra/dobro-4258.html
 

Rodinný dom RM 171 v.2
Ateliér: ATYP ateliér, Ing. Rastislav Murgaš


Rodinný dom RM 171 v.2 Ateliér: ATYP ateliér, Ing. Rastislav Murgaš

Rodinný dom RM 171 v.2 Ateliér: ATYP ateliér, Ing. Rastislav Murgaš
ATYP ateliér, Ing. Rastislav Murgaš

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/economy/rm-171-v-2-488.html
 

Rodinný dom Bungalov.sk
Ateliér: A 11, s.r.o.

Bungalov ponúka rodinné bývanie s optimálnym dispozičným riešením v rodinnom dome, ktorý je inšpirovaný tradičnými stavebnými prvkami.


Rodinný dom Bungalov.sk Ateliér: A 11, s.r.o.  Bungalov ponúka rodinné bývanie s optimálnym dispozičným riešením v rodinnom dome, ktorý je inšpirovaný tradičnými stavebnými prvkami.

Rodinný dom Bungalov.sk Ateliér: A 11, s.r.o. Bungalov ponúka rodinné bývanie s optimálnym dispozičným riešením v rodinnom dome, ktorý je inšpirovaný tradičnými stavebnými prvkami.
A 11, s.r.o.

http://projektyrd.zoznam.sk/sk/kategorie/economy/bungalov-sk-4254.html

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok