22. 10. 2013 Zdieľať

Množstvom času na cestách sa automobil stáva takmer druhým domovom. Povinné zmluvné poistenie je aktuálna téma vodičov. Wüstenrot poisťovňa prvá zaviedla na Slovensku kategorizáciu motorových vozidiel podľa výkonu motora.

Jednoduchosť a prehľadnosť sadzobníka PZP zachovala dodnes, overenými kritériami pre výpočet poistného zostali výkon motora a vek držiteľa motorového vozidla. Od 1. októbra 2013 rozšírila kategorizáciu podľa kW zo 6 na 7 skupín, čím umožnila presnejšie zaradenie motorového vozidla a zníženie ročného poistného v niektorých skupinách. Balík asistenčných služieb pre prípad dopravnej nehody, poruchy alebo krádeže na území SR i v zahraničí s vysokými limitmi poistného krytia má klient zdarma. Pre nepočujúcich je k dispozícii asistenčná služba vo forme SMS. To nie je jediná produktová inovácia tejto jesene. Poisťovňa vynovila aj životné poistenie pre zdravie a dôchodok, a tiež cestovné poistenie. V oboch prípadoch sa produkt stal ešte flexibilnejší k potrebám klienta, ktorý si môže poistenie „vyskladať na mieru“. Pred blížiacou sa zimnou sezónou je dobré vedieť, že Wüstenrot poskytuje aj samostatne dojednateľné poistenie nákladov Horskej záchrannej služby SR a rodinu s deťmi poistí s extra zľavou.


Jesenné Wüstenrot novinky

Jesenné Wüstenrot novinky
Shutterstock

Kompletný prehľad ponuky poisťovne aj stavebnej sporiteľne odteraz nájdete jednoducho, rýchlo a prehľadne na novej spoločnej web stránke www.wuestenrot.sk, kde je možné niektoré z poistení uzavrieť online.

Kategória: Aktuality Legislatíva a financovanie
Zdieľať článok