Český výrobca inteligentných elektroinštalácií HAIDY na veľtrhu ISE 2014 v Amsterdame

31. 01. 2014 Zdieľať

Česká spoločnosť HAIDY, zaoberajúca sa vývojom a výrobou riešení pre inteligentné elektroinštalácie a domácu automatizáciu, bude prvý krát vystavovať svoje produkty na veľtrhu Integrated Systems Europe 2014 v Amsterdame.

Jedná sa o najnavštevovanejší veľtrh svojho druhu na svete. V minulom roku sa ho zúčastnilo 894 vystavovateľov a navštívilo ho takmer 45000 návštevníkov zo 140 krajín. Hlavnými témami veľtrhu ISE 2014 sú elektronické systémy pre rezidenčné bývanie, inteligentné budovy, audiovizuálna technika a komunikačné technológie. A práve moderné elektroinštalácie, inteligentné riadenie budov a bytov a domácej automatizácie sú oblasti, v ktorých sa na medzinárodných trhoch začínajú presadzovať aj systémy HAIDY.

Spoločnosť HAIDY, v ktorej pôsobí aj niekoľko vývojárov zo Slovenska, tu bude prezentovať dva svoje kľúčové produkty. Prvým je už osvedčený systém inteligentního riadenia domácnosti s unikátnym ovládacím rozhraním HAIDY Plus, druhým potom nový produkt, zameraný na široké spektrum zákazníkov – HAIDY Home. Predovšetkým o tento produkt je v zahraničí veľký záujem a spoločnosť už registruje desiatky záujemcov o jeho distribúciu nielen v európskych krajinách, ale aj vo vzdialenejších lokalitách, ako sú napríklad Spojené arabské emiráty, Kazakstan alebo Austrália.

Veľtrh sa koná v prvom februárovom týždni na výstavisku RAI v holandskom Amsterdame a pokiaľ plánujete návštěvu, produkty spoločnosti HAIDY nájdete na stánku 7-N210.

www.haidy.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok