Tatra banka začala ponúkať nové úvery bez dokladovania príjmu

07. 03. 2007
Zdieľať

Od 15. februára Tatra banka ponúka úvery bez dokladovania príjmu zabezpečené nehnuteľnosťou: Hypotekárny úver a Americkú hypotéku. „Sú určené klientom, ktorí majú príjem, ale ho nechcú alebo ho z určitého dôvodu nevedia zdokladovať a zároveň […]

Od 15. februára Tatra banka ponúka úvery bez dokladovania príjmu zabezpečené nehnuteľnosťou: Hypotekárny úver a Americkú hypotéku.
„Sú určené klientom, ktorí majú príjem, ale ho nechcú alebo ho z určitého dôvodu nevedia zdokladovať a zároveň vlastnia nehnuteľnosť, ktorou môžu za úver ručiť,“ upresňuje hovorkyňa banky, Tereza Copláková. Takýto úver je vhodný pre zamestnancov aj živnostníkov, alebo ľudí pracujúcich v zahraničí.



Ide o úvery od 150 000 Sk do 5 mil. Sk, v závislosti od hodnoty zabezpečenia. Žiadateľ o úver môže bez dokladovania svojho príjmu získať pôžičku do 50%, resp. 60% hodnoty nehnuteľnosti na bývanie, ktorá slúži ako zabezpečenie. Namiesto dokladovania príjmu stačí čestné prehlásenie žiadateľa. Na získanie úveru ďalej nie je potrebné predkladať znalecký posudok, ten zabezpečí banka do 24 hodín. Klient nemusí dokladovať ani využitie peňazí z Americkej hypotéky. Hypotéku, ktorú využije na výstavbu a rekonštrukciu, čerpá účelovo bez dokladovania faktúr a bločkov.



S uvedením nového produktu sa do konca marca spája 50%-ná zľava na poplatok za spracovanie žiadosti o úver.



Úroková sadzba na hypotéky bez dokladovania príjmu je od 7,29% p.a. a pre americkú hypotéku bez dokladovania príjmu platí úroková sadzba od 7,99% p.a.

Kategória: Aktuality
Tagy: financovanie úver
Zdieľať článok

Diskusia