Creaton ponúka nemeckú kvalitu a 130 ročnú tradíciu

27. 10. 2014
Zdieľať

Moderná a zároveň tradičná. Taká je pálená strešná krytina značky Creaton. Okrem svojej 130 ročnej histórie sa tento nemecký výrobca môže pochváliť aj špeciálnou technológiou či bohatými skúsenosťami.

Začiatky výroby pálenej strešnej krytiny Creaton v Nemecku siahajú až do roku 1884. Od tej doby si vďaka vysokej kvalite vydobyla stabilné postavenie na trhu aj dobré meno. Škridly Creaton sa vyznačujú vysokou kvalitou a odolnosťou proti poveternostným podmienkam. Tieto vlastnosti získava krytina okrem iného vďaka výberu kvalitných vstupných surovín. Niektoré modely sú vyrábané unikátnou technológiou Keralis, pri ktorej sú do suroviny primiešavané čisté íly rozomleté na jemný prach, ktorého vlhčením vznikne ílová zmes, z ktorej sú škridly vypaľované pri teplote viac ako 1100°C. Vďaka tejto technológií sú škridly rovnomerne prefarbené v celej hrúbke páleného črepu, čo znamená jednotný farebný vzhľad aj rezaných škridiel v úžľabí a podobne.


Balance

Balance
EBM Co., s.r.o.


Rapido

Rapido
EBM Co., s.r.o.

Klasika aj kreativita

Creaton umožňuje kreatívne riešenie rôznych typov striech. Dovoľuje to rozmanitosť modelov a ich farebné prevedenie. Široký sortiment je navyše doplnený poradenstvom pri výbere. Pokiaľ ide o klasiku, vybrať si môžete z viacerých druhov veľkoformátových krytín – napríklad veľmi obľúbenú škridlu v tvare holandskej vlny Balance, falcovanú krytinu Rapido alebo novú veľkoformátovú Titaniu. V ponuke je aj moderná, hladká a plochá škridla Domino. Na všetky modely je poskytovaná 50 ročná záruka na funkčnosť.

Pôsobivé bobrovky

Vo svojom portfóliu má spoločnosť aj bobrovky, ktoré sú vhodné na historické objekty. Vybrať si možno z viacerých variantov, od klasického modelu Klassik cez Ambiente so špeciálnymi tvarmi rezu až po Profil s drážkovaným povrchom. Milovníci histórie si prídu na svoje predovšetkým vďaka modelu Antik, špeciálnej krytine na kostoly Sakral či malej škridle na vežičky Manufaktur. Všetky modely majú nadčasovo krásny vzhľad a historické stavby vďaka nim vyzerajú ešte pôsobivejšie. K prednostiam tejto tradičnej krytiny tak neodmysliteľne patrí aj vysoká estetická hodnota.

www.ebmco.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia