SanSwiss – dizajnové sprchovacie kúty

06. 07. 2015
Zdieľať

Keď riešite usporiadanie Vašej kúpeľne, mali by ste zvážiť nielen výber obkladov a dlažby, sanitárneho vybavenia a doplnkov, ale aj umiestnenie vane a sprchovacieho kúta. Kúpeľňa totiž nie je už len miestom očisty tela, ale vďaka vani či sprchovému kútu môže byť aj miestom Vašej relaxácie.

Keď si vyberiete vaňu, máme pre Vás ešte jedno vylepšenie. Vďaka vhodne zvolenej vaňovej zástene si totiž môžete urobiť z vane zároveň aj sprchovací kút. Vaňová zástena môže vaňu uzatvárať úplne alebo len čiastočne. SanSwiss vyrába rámové aj bezrámové vaňové zásteny. Môžete si zvoliť aj spôsob zatvárania dverí.

Ak chcete k vani alebo namiesto vane sprchovací kút, mali by ste si najprv premyslieť, či chcete postaviť sprchovú zástenu na dlažbu alebo na vaničku. SanSwiss vyrába moderné sprchové vaničky z liateho mramoru. Pri sprchovej zástene si môžete zvoliť buď rámový, alebo bezrámový variant. Okrem toho si vyberáte aj spôsob zatvárania dverí, prípadne pevnú „walk-in“ zástenu.

Sprchové kúty SanSwiss sa vyznačujú veľkou rozmanitosťou ponuky, ako v možnosti výberu rozmerov, tak technických riešení i použitého materiálu. Sprchové kúty sú elegantne riešené a vhodné pre každú kúpeľňu.

Užiť si pohodu znamená staviť na osvedčenú kvalitu. Sprchové kúty SanSwiss si môžete prezrieť u všetkých dobrých predajcov. Tí Vám tiež poskytnú všetky informácie o možnosti atypických prevedení, ktorými je značka SanSwiss preslávená.

Firma SanSwiss je špecialista na sprchové kúty, ktoré sa vyznačujú prvotriednou kvalitou, funkčnosťou a moderným dizajnom. Zásteny splnia najrôznejšie priania zákazníkov pre individuálne riešenie kúpeľní. Dodávajú sa v daných štandardných rozmeroch, ale aj v mnohých atypických rozmeroch a zvláštnych prevedeniach. Široká paleta výrobkov zahŕňa bezrámové, čiastočne rámové i rámové zásteny s rôznymi tvarmi profilov a kovania. Pri systémoch otvárania si zákazníci môžu vybrať medzi široko otvárateľnými krídlovými dverami, či posuvnými alebo skladacími dverami s úsporou miesta. Riešením pre veľké kúpeľne sú pevné walk-in zásteny so širokým vstupom. Všetky zásteny SanSwiss sa štandardne dodávajú s antiplakovou úpravou Aqua-Perle, ktorá uľahčuje čistenie a údržbu.

Viac informácií nájdete na našich internetových stránkach: www.sanswiss.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: sprchový kút
Zdieľať článok

Diskusia