Júlový Môj dom už v predaji

07. 07. 2015
Zdieľať

Milujete leto a cestovanie? V najnovšom čísle časopisu Môj dom nájdete nápady a inšpirácie, ako priniesť kúsok exotiky aj do vášho interiéru. Zavedieme vás na návštevu do originálnych bytov a domov z celého sveta, aj do dvoch mikrobytíkov s rozlohou lem 17 m2. Júlový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 3. 6.

Najnovší  Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

Darček k časopisu ■ časopis je zabalený spolu s časopisom Záhrada


Júlový Môj dom už v predaji

1590061

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Prímorská pohoda

Prírodná juta a drevo v kombinácii s výraznými námorníckymi pruhmi a odtieňmi modrej vystihujú malebné výjavy prímorských miest. Výborná inšpirácia, ak túžite po balkóne či terase s letným vzhľadom.


Júlový Môj dom už v predaji

1592177

Nielen suveníry

V najnovšom čísle Môjho domu vás zavedieme do moderného domu, ktorý za veľkými plochami skla a hladkou bielou omietkou skrýva orientálne poklady.


Júlový Môj dom už v predaji

1592179

Exotická odviazanosť

Ak vám učaruje vzdialené miesto, máte chuť si z neho odniesť čo najviac, a to nielen vo forme spomienok. Bývanie je vďačnou náručou, ktorá takéto exotické artefakty privíta. V júlovom Mojom dome nájdete triky, ako ich zakomponovať do moderného príbytku.


Júlový Môj dom už v predaji

1592183

Sochárske etudy

Ďalším kúskom v seriáli o skutočne nadčasovom dizajne, ktorého kvality preveril čas, je kultový stolík od Isama Noguchiho. Určite ste ho už niekde videli… 


Júlový Môj dom už v predaji

1592189

Leháro 

Ako ináč, nemôžu chýbať ani inšpiratívne nápady z kaviarní – tentoraz môžete načerpať pohodu v štýle čoraz obľúbenejšieho retra v Leháre v centre Trnavy.


Júlový Môj dom už v predaji

1592193

Starý Lisabon po novom

S prvým prázdninovým číslom Môjho domu môžete navštíviť aj slnečné Portugalsko. Maličký byt v starobylej lisabonskej štvrti Bairro Alto prešiel rekonštrukciou, vďaka ktorej sa stal príbytkom plným inšpirácií z histórie.


Júlový Môj dom už v predaji

1592197

Ako utopiť stres v kúpeľni

Deň vie byť niekedy beh na dlhú trať s poriadnou dávkou napätia. Aby ste po relax už nemuseli chodiť ďaleko, poradíme vám, ako si priamo v kúpeľni zariadiť  vlastné wellness, v ktorom stresu vezmete dych.


Júlový Môj dom už v predaji

1592201

Bývanie na 17 m2

Neveríte, že sa na takej malej ploche dá zariadiť plnohodnotný byt? V najnovšom čísle Môjho domu sa môžete presvedčiť o tom, ako to vymysleli a zrealizovali architekti z Ateliéru SAEM.


Júlový Môj dom už v predaji

1592205

Pre drobcov aj pre školákov

Navrhnúť izbu, ktorá „porastie“ spolu s deťmi a bude niekoľko rokov zvládať ich meniace sa potreby, nie je jednoduchá úloha. Tento mesiac ponúka v Mojom dome jej riešenie štúdio MUUR. 


Júlový Môj dom už v predaji

1592209

7 detailov, ktoré oživia každú záhradu

Venujete vašej záhrade nemálo pozornosti, no aj napriek tomu sa vám zdá nezaujímavá? Možno jej chýbajú zákutia a detaily, ktoré by jej dodali to pravé čaro. Aj zdanlivá maličkosť totiž dokáže divy. 


Júlový Môj dom už v predaji

1592213

Zabývajte sa na terase

Ak máte to šťastie a máte terasu, v letných mesiacoch sa môže stať druhým sídlom rodiny. Zariaďte si ju tak, aby čo najviac lahodila vášmu oku a súčasne odzrkadľovala potreby vás a vašich blízkych. Inšpirovať sa môžete v júlovom vydaní Môjho domu.


Júlový Môj dom už v predaji

1592217

Testujeme záhradné grily

Kto by odolal vôni grilovaných dobrôt? Niektoré dnešné záhradné grily dokážu s mäskom aj zeleninou skutočné divy – náš júlový test vám môže pomôcť nielen s výberom, ale aj s používaním grilu. 


Júlový Môj dom už v predaji

1592221

Utajený dom

Brniansky architekt Petr Skrušný postavil dom pre svoju rodinu trochu netradične. A rovnako netradične sa začala aj naša tohtomesačná návšteva: na schodoch… dolu.


Júlový Môj dom už v predaji

1592227

8 tvárí povrchu steny

Povrchová úprava steny hravo určí charakter celej miestnosti. Možnosti pritom stále pribúdajú. Od betónových povrchov s priemyselným či kamenným vzhľadom možno cez hladké vzorované steny prejsť až k prírodným obkladovým materiálom. 


Júlový Môj dom už v predaji

1592229

Pravidlá klimatizácie

Tohtoročné horúčavy vás presvedčili, že lepšie než sa „dusiť vo vlastnej šťave“ je kúpiť si klimatizáciu? V júlovom Mojom dome nájdete všetky dôležité informácie pre výber tej správnej, jej správnu montáž aj používanie. Samozrejme, nechýba ani prehľad ponuky rôznych značiek.


Júlový Môj dom už v predaji

1592235

 

Predplatné časopisu Môj dom

Ukážka z časopisu:

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia