Strešné okná VELUX s finančným bonusom

30. 09. 2015
Zdieľať

V špeciálnej jesennej akcii môžu zákazníci získať späť 24 eur od spoločnosti VELUX z ceny akéhokoľvek okna GLL, GLL B a GLU z produktového radu Štandard Plus.

Strešné okná VELUX Novej Generácie, ktoré sa na našom trhu predstavili minulý rok, prinášajú do interiéru viac denného svetla a čerstvý vzduch. Práve na strešné okná v akejkoľvek veľkosti či prevedení v triede Štandard Plus sa vzťahuje jesenná predajná akcia Strešné okná VELUX s bonusom 24 Eur. 

Podmienky získania bonusu

Výplatu finančnej čiastky 24 Eur vrátane DPH môže uplatniť každý zákazník, ktorý v období od 14. 9. 2015 do 13. 11. 2015 zakúpi strešné okná VELUX v akejkoľvek veľkosti či prevedení, pričom akcia sa vzťahuje len na strešné okná VELUX z triedy Štandard Plus, t. j. typy GLL, GLL B a GLU. Finančnú čiastku môžu získať len spotrebitelia. 


Príjemný pobyt v podkroví zaručí aj špeciálne tesnenie, ktoré zlepšuje tepelno-izolačné vlastnosti okna.

Príjemný pobyt v podkroví zaručí aj špeciálne tesnenie, ktoré zlepšuje tepelno-izolačné vlastnosti okna.
VELUX SLOVENSKO spol. s r. o.

Štandard Plus pre viac možností

V sortimente Štandard Plus sa nachádzajú drevené strešné okná, ale aj ich bezúdržbový variant – jeho tepelne upravené drevené jadro je pokryté vodotesným polyuretánovým náterom a tak si vyžaduje len minimálnu údržbu. V ponuke Štandard Plus sa nachádzajú strešné okná, vybavené horným alebo spodným ovládaním:
horné ovládanie – umožňuje okno osadiť do väčšiny montážnych výšok. Jeho ovládanie neobmedzuje ani nábytok, ak je pod ním umiestnený. Počas neprítomnosti v dome alebo v noci môže dovnútra privádzať čerstvý vzduch unikátna ventilačná klapka – v tom prípade stačí jednorazovo potiahnuť hornú ovládaciu rukoväť a čerstvý vzduch sa dovnútra dostane aj cez zatvorené okno. Zabudovaný vzduchový filter zabraňuje prachu a hmyzu vniknúť do interiéru. 
spodné ovládanie – ideálnym riešením je v prípade vysokých nadmuroviek. K bezproblémovému ovládaniu slúži elegantná pozinkovaná kľučka. Vetranie pri zatvorenom okne umožňuje dvojstupňový vetrací systém so zabudovaným filtrom proti prachu a hmyzu.

Produktový rad Štandard Plus má aj ďalšie parametre: 
bezpečnostné sklo – laminované vnútorné sklo zaručí, že pri prípadnom rozbití sa sklo neroztriešti ani nevypadne. Hodnota hlukového útlmu bezpečnostného energeticky úsporného dvojskla, ktoré je súčasťou okien triedy Štandard Plus, je 32 dB.
systém ThermoTechnology™ – riešenie izolácie, ktoré využíva veľmi kvalitné izolačné materiály v konštrukcii okna. 
špeciálne tesnenie – umožňuje vychutnať si príjemné vnútorné prostredie bez zbytočného prievanu. Dopĺňa sa s izolačným systémom ThermoTechnology™ a posúva strešné okná o triedu vyššie do Triedy 4.

Viac informácií o akcii nájdete na www.velux.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia