Sprchovacie kúty KOLO Ultra sú inovatívne, komfortné a bezpečné

26. 10. 2015
Zdieľať

Pri výrobe sprchovacieho kútu KOLO Ultra sa dbá najme na bezpečie a komfort zákazníka, ktorý ho bude používať. Sklá s ochrannou fóliou ScreenGuard – unikátne na trhu. Pokiaľ dôjde k rozbitiu skla kútu, nerozsype sa na zem, ale zostane roztrieštené v kuse na fólii.

Fólia ScreenGuard je  číra a nachádza sa na vonkajšej strane skla kúta. Behom sprchovania teda nie sme v kontakte so sklom s fóliou, ale iba so sklom s povrchom Reflex KOLO. Na skle s fóliou ScreenGuard nezostávajú otlačky prstov a nie je možné ju jednoducho poškrabať napríklad nechtom. Bezpečnostné  sklo v sprchovacích kútoch ULTRA má hrúbku 6 mm a fólia 130 mikrometrov.

 Pre techniku nanášania bezpečnostnej fólie ScreenGuard bol špeciálne vyvinutý technologický proces pri použití špeciálnych, pre tento účel určených, strojov.

Sprchovací kút s ochrannou fóliou ScreenGuard sa čistí čistou mäkkou bavlnenou handričkou alebo papierovou utierkou a výhradne jemnými čistiacimi prostriedkami neobsahujúcimi čpavok alebo alkohol. Čistenie je nutné  prevádzať  jemne a rovnomerne bez použitia žieravin alebo abrazívnych čistiacich prostriedkov. Fólia Screen Guard je svojimi vlastnosťami identická s fóliami pre čelné sklá automobilov, ktoré sú vystavené rôznym atmosférickým vplyvom a intenzívnemu používaniu.


Sprchovacie kúty KOLO Ultra sú inovatívne, komfortné a bezpečné

1648939
Sanitec

Fólia ScreenGuard je charakteristická rovnakou trvanlivosťou spojenia so sklom na celom povrchu aj v blízkosti hrán.  

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia