SmartHome produkty od AwoX

28. 10. 2015
Zdieľať

Inteligentné domy či byty plné moderných technológií slúžiacich na zvýšenie komfortu bývania boli až doteraz spájané s nutnosťou komplexných stavebných úprav a vysokých investícií. Tento trend sa rozhodla zmeniť francúzska spoločnosť AwoX, ktorá na náš trh prináša inteligentné produkty využiteľné aj v starších domácnostiach.

SmartLIGHT – Svelo ovládané mobilom

Na výraznú úsporu energie sme si už pri LED žiarovkách zvykli, AwoX SmartLIGHT však prinášajú ešte oveľa viac! Výrobca totiž do každej z týchto žiaroviek implementoval modul na bezdrôtovú komunikáciu pomocou technológie Bluetooth 4.0. Pýtate sa na čo je to dobré? Žiarovky SmartLIGHT je možné spárovať s mobilnými zariadeniami na platforme Android alebo IOS, a vďaka bezplatnej aplikácii SmartControl ovládať skupiny až do ôsmich žiaroviek. Za pomoci svojho mobilu budete môcť ovládať intenzitu, teplotu či farbu svetla, nastaviť automatické zapnutie alebo vypnutie svetla v určenom čase, prípadne nechať sa upozorniť na prichádzajúci hovor pomocou svetelného signálu. A to najlepšie? Tieto žiarovky je možné používať v akýchkoľvek bežných svietidlách.


SmartHome produkty od AwoX

SmartHome produkty od AwoX

SmartPLUG – elektrické účty pod kontrolou

AwoX SmartPLUG vyzerá ako klasická zástrčka, pomôže vám však udržať vaše elektrické účty pod kontrolou. Vďaka mobilnej aplikácii SmartCONTROL je možné nastaviť spínacie časy tejto zásuvky pre jednotlivé dni v týždni, a takto optimalizovať využívanie rôznych spotrebičov, akými sú napríklad obehové čerpadlá, závlahové zariadenia a mnohé ďalšie. Aplikácia SmartCONTROL navyše umožňuje sledovanie 30 dňovej histórie spotreby energie zapojených spotrebičov v prehľadnom grafe.


SmartHome produkty od AwoX

SmartHome produkty od AwoX

www.bronso.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia