Gorenje by Starck sa predstavila na Dizajnbloku 2015

06. 11. 2015
Zdieľať

Dizajnblok je prestížna medzinárodná prehliadka súčasného dizajnu nábytku, priemyslového dizajnu, bytových doplnkov, svietidiel, módy a šperkov. Dizajnblok 2015 sa uskutočnil koncom októbra v Prahe v Českej republike.

Neprehliadnuteľnou dominantou výstavnej plochy bol najnovší rad kuchynských spotrebičov gorenje by Starck. Vzhľadovo osviežujúca línia je výsledkom skúseností a tvorivej sily jedného z najvyhľadávanejších dizajnérov súčasnosti, ktorý úspešne využil všetky možnosti moderných technológií uspokojujúcich potreby a priania užívateľov. Rúra, varná doska, odsávač pár a chladnička vstupujú na trh s prestížnou kombináciou nerezovej ocele a vysoko reflexného skla. Kolekcia sa vyznačuje špičkovou technológiou a výnimočnou energetickou účinnosťou. Minimalistický dizajn s prvotriednym odrazovým sklom a nerezovou oceľou prirodzene splynie so svojím okolím a doslova sa stane odrazom vášho životného štýlu a vašej osobnosti.  

Dizajn je tradičnou prioritou pri vývoji všetkých produktov značky gorenje, spolu so špičkovými technológiami a úspornou prevádzkou. Gorenje stále posilňuje povesť tvorcu trendov na poli domácich spotrebičov a zároveň svojim zákazníkom prináša moderné inovácie. 


Gorenje by Starck sa predstavila na Dizajnbloku 2015

1658705
GORENJE Slovakia, s.r.o.


Gorenje by Starck sa predstavila na Dizajnbloku 2015

1658709
GORENJE Slovakia, s.r.o.

www.gorenje.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia