Kúpeľňové vybavenie na webe v novej podobe

16. 12. 2015
Zdieľať

Najväčší český výrobca kúpeľňového vybavenia, spustil novú verziu svojho webu. Uľahčuje vyhľadávanie a pôsobí na emócie používateľov.

Internetové stránky www.ravak.sk prešli hlavne grafickým redizajnom, ktorého hlavným benefitom je premyslený UX dizajn. Ten pracuje so zvykmi a s potrebami zákazníkov pri vyhľadávaní produktov, a webová prezentácia je teda maximálne používateľsky príjemná.

Oproti predchádzajúcej verzii, ktorá s vysokou návštevnosťou fungovala tri roky, firma upustila od snahy ponúkať v zhustenej podobe všetky informácie za cenu nižšej prehľadnosti a, naopak, vyzdvihla vzdušnejšiu a emocionálnejšiu formu prezentácie. Tá obsahuje rovnaké množstvo údajov, produkty sú však po novom členené inak, a to podľa najčastejších aktivít v kúpeľni, ako je „kúpanie“ alebo „sprchovanie“.

Zákazníkom, ktorí nepoznajú názov vyhľadávaného produktového radu, po novom pomôže i druhotné členenie podľa najčastejšieho použitia produktu, ako sú napríklad „štvrťkruhové vaničky“ alebo všetky „skrinky pod umývadlo“ či všetky ponúkané „vaňové batérie“ bez ohľadu na jednotlivé modelové série. Maximálny priestor dostal aj  obrazový sprievod uvádzaných informácií, napríklad veľmi navštevovaná sekcia „Inšpirujte sa“, predstavujúca fotografie s možnosťami usporiadania rôznych kúpeľní, našla nové miesto priamo na homepage.

Z homepage sa teraz zákazník dostane aj priamo k novo pridanej tzv. videozóne, kde nájde nielen prezentačný film RAVAK, ale hlavne praktické montážne videá. Nová verzia webu bola vytvorená v responzívnom dizajne, takže automaticky rozpoznáva zariadenie, na ktorom si používateľ internetové stránky prezerá a okamžite mu prispôsobuje svoju grafiku. 


V novej podobe

V novej podobe
RAVAK Slovakia spol. s.r.o.


V novej podobe

V novej podobe
RAVAK Slovakia spol. s.r.o.

Spolu s faceliftom webu firma predstavila i nový luxusný tlačený magazín Iconic, na ktorého stránkach sa zákazníci stretnú s tým najlepším zo „sveta RAVAK“. Prezentácia výrobkov RAVAK tak postúpila do novej dimenzie, ktorá drží krok s ich skutočnou kvalitou. 

Kategória: Aktuality
Tagy: kúpeľňa Ravak
Zdieľať článok

Diskusia