Ceresit RE-NEW – škáry ako nové za pár minút

18. 03. 2016
Zdieľať

Mnohí z nás majú zažltnuté a opotrebované škáry v kúpeľniach a málokto vie, ako si s nimi poradiť. Pomocníkom v takýchto prípadoch je zaručene nový obnovovač silikónu Ceresit RE-NEW. Ceresit RE-NEW je ideálnym prostriedkom na rýchle a pohodlné obnovenie starých škár - používa sa na prekrytie pôvodného silikónu a má vynikajúcu odolnosť proti vzniku plesní.

Prečo nie sú majitelia bytov s opotrebovanými škárami schopní potrebné opravy zrealizovať sami? Dôvodov je viac – tmelenie je relatívne komplikované a vzniká pri ňom neporiadok, je časovo náročné alebo vyžaduje zručnosť. Áno, namiesto renovácie poškodených silikónových spojov možno skúsiť rôzne čistiace metódy, ale vždy sa bude jednať o krátkodobé riešenia, pri ktorých zostanú praskliny v silikónoch neopravené a plesne sa budú stále vracať. Cestou k čistým bielym škáram je tiež objednať si remeselníkov, ale to je často spojené s vyššími nákladmi, neporiadkom a časovou náročnosťou.


Ceresit RE-NEW – škáry ako nové za pár minút

1731193
Henkel Slovensko, spol. s r.o.

Ceresit RE-NEW je pre podobné prípady ideálnym riešením – ľahko sa aplikuje a možno ho použiť na všetky druhy silikónových škár vrátane farebných. Pri izbovej teplote vytvrdzuje na elastickú, silikónovú vrstvu s dlhou životnosťou a trojitou ochranou proti zachyteniu spór plesní, tvorbe spór a rastu plesní. Okrem vynikajúcej priľnavosti na pôvodný podklad vyniká nový obnovovač škár aj svojim užívateľským komfortom – je bez zápachu, pôvodný silikón sa nemusí odstraňovať a jednoducho sa nová vrstva aj opravuje – nezatvrdnutý silikón je vodou zmývateľný. Samotná aplikácia je jednoduchá ako písanie so zvýrazňovačom s profesionálnym prevedením ako od majstra.

Ďalšie informácie o novom obnovovači škár Ceresit RE-NEW nájdete na www.stopvlhkosti.sk.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia