Augustový Môj dom už v predaji

02. 08. 2016
Zdieľať

Vyrazte s nami na prázdniny mimo mesta. Uprednostňujete chládok lesa, alebo kúpanie a slnenie? V najnovšom vydaní Môjho domu si nájdu inšpiráciu tí, čo túžia po modernom zrube, ale aj tí, ktorí uvažujú skôr o niečom romantickom v prímorskom štýle.

Množstvo dobrých nápadov aj praktických tipov však prinášame aj v článkoch venovaných zariadeniu detských izieb či vytvoreniu atraktívnej záhrady. Samozrejme, aj tento mesiac vás zavedieme na návštevu do originálnych bytov a domov z celého sveta, poradíme, ako si vytvoriť zelenú stenu a prezradíme, ako funguje svetlovod. Nechýba ani ďalší nadčasový kúsok či pravidelný redakčný test. Augustový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 1. 8.


Augustový Môj dom už v predaji

1810095

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu. 

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Pre morského vlka

Ste cestovatelia telom i dušou, milujete ďaleké krajiny a najmä more? Preneste si spomienky na svoje cesty zo sveta aj do vlastného domova. Ich čaro tu len tak nevyprchá.


Augustový Môj dom už v predaji

1810329

Hravý dom

V augustovom Mojom dome môžete nazrieť do originálnych priestorov domu, ktoré vznikli vďaka prístavbe a dnes inšpirujú početnú rodinu ku kreatívnemu bývaniu. Nová a stará časť sa pritom dajú jednoducho oddeliť a môžu sa stať dvoma samostatnými objektmi.


Augustový Môj dom už v predaji

1810335

Mini home office

Priestory detských izieb nie je jednoduché zariadiť. Treba prihliadať na to, že majú poskytovať miesto na bezpečné hry, pohodlný spánok, spájať rôzne starých súrodencov atď. Ako v nich teda vytvoriť aj plnohodnotné pracovisko? Všetko dôležité sa dozviete v aktuálnom vydaní časopisu Môj dom.


Augustový Môj dom už v predaji

1810337

Prepojené detské svety

V auguste nájdete na stránkach Môjho domu aj ukážkové detské izby z našich končín – izbičky dvoch malých bratov, ktoré nápaditým prepojením získali nový rozmer. Vďaka veľkorysej metráži nepôsobia preplneno a ponúkajú naozaj množstvo priestoru na detské šibalstvá.


Augustový Môj dom už v predaji

1810341

Užiť si leto

Dom uprostred zelených polí v portugalskom letovisku Comporta ponúka svojim obyvateľom najmä pokoj a príjemný oddych. I keď je v zásade jednoduchý, rozhodne v ňom nechýbajú originálne nápady. 


Augustový Môj dom už v predaji

1810345

V tónoch black & white

V najnovšom čísle Môjho domu vás zavedieme aj do bytu v historickom centre Prahy, kde pri citlivej rekonštrukcii vkusne prepojili prvky minulosti s moderným minimalizmom a zaodeli ich do nesmrteľných tónov bielej a čiernej.


Augustový Môj dom už v predaji

1810349

Kuchyňa inšpirovaná Milánom

EuroCucina je jednou z výstav, ktoré prebiehajú v rámci celosvetovej prehliadky dizajnu Salone del Mobile. Tá sa každoročne koná v Miláne a vždy priláka desaťtisíce ľudí z celého sveta. Ak si neviete poradiť so svojou kuchyňou, možno vás inšpirujú práve nami zozbierané milánske trendy. 


Augustový Môj dom už v predaji

1810355

Kúzlo s dvoma zálivmi

Pri rozsiahlej rekonštrukcii vytvorili príjemné svieže bývanie, kde sa elegantne a bez tlačenice podarilo na malú plochu umiestniť všetko, čo si domáci pár želal – namiesto dvoch miestností vznikol vzdušný obytný priestor s veľkým „zálivom“ na modernú kuchyňu a malým na spálňu.


Augustový Môj dom už v predaji

1810359

Vínotéka aj v paneláku

Nemáte rodinný dom s vhodnou pivničkou, ale radi by ste kráľovskému nápoju dopriali, čo potrebuje? Na august sme pre vás pripravili výber „chladničiek na víno“, aby ste sa mohli zodpovedne pripraviť na jeseň. 


Augustový Môj dom už v predaji

1810365

Osviežujúce mixovanie

Prepadli ste zdravému trendu kokteilov? Moderné smoothie ráno zaženie hlad a vleje do tela energiu, po výkone zasa osvieži chuťou leta. V augustovom Mojom dome nájdete test minimixérov, alebo ak chcete, smoothie makerov.


Augustový Môj dom už v predaji

1810369

Iný rozmer zelene

Vertikálne pestovanie zelene patrí k súčasným trendom. V najnovšom vydaní časopisu Môj dom vám podrobne predstavíme tento moderný a vizuálne príťažlivý prvok, ktorý sa dá použiť v exteriéri aj interiéri. 


Augustový Môj dom už v predaji

1810373

4 × svietniky v námorníckom štýle

Na august sme si pre vás pripravili aj návod, ako premeniť nepoužívané zaváraninové poháre na originálne svietniky, ktoré spríjemnia letné večery na terase alebo balkóne. Stačí na to zopár jednoduchých krokov.


Augustový Môj dom už v predaji

1810377

Levanduľa a drevo

Sú typickými prvkami provensalského štýlu, ktorý má blízko k prírode, je jednoduchý a svieži. Vybrali sme pre vás dekorácie, ktoré navodia ozajstnú francúzsku atmosféru. 


Augustový Môj dom už v predaji

1810381

Zrubu po vôli

Zariaďovanie novostavby z drevených trámov má svoje špecifiká. S tým, na čo sme zvyknutí pri murovaných domoch, by tu človek veru nepochodil. Drevu sa totiž treba prispôsobiť konštrukciou aj plánovaním – či už ide o vstavaný nábytok, alebo osvetlenie. Príbeh zrubu v Nízkych Tatrách nájdete v najnovšom čísle Môjho domu.


Augustový Môj dom už v predaji

1810385

Majster svetla

Dostatok denného svetla patrí k základom zdravého bývania a svetlovod ho dokáže priviesť aj tam, kde so žiadnym oknom nepochodíte. Toto šikovné zariadenie sa tak postará o svetelnú pohodu aj o úsporu energie takmer kdekoľvek. Ako to funguje, sa dozviete v augustovom Mojom dome.


Augustový Môj dom už v predaji

1810389

Predplatné časopisu Môj dom

Ukážka z časopisu:

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia