Wifi centrálna jednotka pre reguláciu elektrického vykurovania Fenix

18. 04. 2017 Zdieľať

Všeobecne sú možné dva systémy regulácie elektrických vykurovacích systémov - centrálna regulácia alebo izbová. Pri izbovej regulácii býva regulátor (termostat) zvyčajne umiestnený priamo v interiéri vykurovanej miestnosti.

Vráťme sa ale k centrálnej regulácii. Veľmi často je tento pojem spájaný so systémom používaným pri teplovodných systémoch s plynovým kotlom, kedy je v obývacej miestnosti umiestnený termostat, ktorý sleduje teplotu a zapína alebo vypína plynový kotol. Celý objekt je potom vykurovaný podľa tejto jedinej miestnosti. Pre dnešné potreby ide ale o prekonaný systém. Pri elektrickom vykurovaní je centrálnou reguláciou myslené programovanie a riadenie teplôt v jednotlivých miestnostiach z jedného miesta (centrálne), pre každú miestnosť však možno nastaviť úplne individuálny režim.


Wifi centrálna jednotka pre reguláciu elektrického vykurovania Fenix

Wifi centrálna jednotka pre reguláciu elektrického vykurovania Fenix
Fenix Slovensko s.r.o.

V sortimente bezdrôtovej regulácie z ponuky spoločnosti Fenix Slovensko vás určite zaujme centrálna jednotka V24-WiFi, ktorá umožňuje jednoduché pripojenie k domácej wifi sieti. Jednotka je osadená dotykovým farebným displejom 4,3 „na prehľadné zobrazenie stavu vykurovacieho systému a zadávanie užívateľských parametrov. Webové rozhranie alebo mobilné aplikácie umožňujú majiteľom zmeny požiadaviek na vykurovací systém, čo vedie k úspornej prevádzke aj v čase neprítomnosti v dome, neskoršom návrate z dovolenky a pod.

Podrobnejšie informácie nájdete na www.fenix.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: fenix vykurovanie wifi
Zdieľať článok