Dáme farbu vašej predstave

07. 08. 2017 Zdieľať

Ako sa inšpirujete vy? Ponorte sa do novej stránky baumitlife.com plnej farieb, štruktúr, inšpirácií a zvoľte si jednu zo štyroch ciest k vašej vysnívanej farbe na dom.

Prvá cesta Farby je rozdelená podľa základných 9 farebných skupín od bielych odtieňov, cez žlté, hnedé, sivé až po špeciálne neutrálne odtiene.

Ak vaša obľúbená farba sa schováva pod populárnym názvom ako vanilková, slonová kosť, piesková, vyberte si cestu Inšpirácií. Ku každej skupine nájdete 4 vybrané odporúčané fasádne farby a aj odporúčané farebné kombinácie.

Radšej by ste si nechali poradiť od architekta? Tak navštívte Trendy a vyberte si farebné palety podľa typu architektúry, ktoré navrhla architektka Silvia Cejpková. Pri kombinácii farieb môžete tvoriť so sebadôverou profesionála. Všetky farby, materiály a doplnky v rámci jednej palety sú navrhnuté tak, aby boli vo vzájomnej harmónii.

Alebo radi filozofujete? Expert na farby, umenie a dizajn profesor Axel Venn z Berlína sa bude v najbližších mesiacoch venovať 8 psychologickým témam o farbách. V prvej téme rozoberá červenú farbu. Svieže a módne odtiene sú pre mestá príťažlivé. Fasády sú najlepšími rozprávačmi príbehov. Dotvárajú charakter alejí a ulíc. Vyberte si z vybraných 18 červených odtieňov.


Dáme farbu vašej predstave

1999187
Baumit, spol. s r.o.

Fasáda nie je len o farbách, ale aj o štruktúre a produktoch pre fasády. Sekcia Štruktúry a dizajn sa venuje bežným štruktúram, ale aj dekoratívnym fasádnym omietkam.

Celý web o farbách dopĺňajú nástroje ako prevodník farieb, palety na stiahnutie do rôznych architektonických programov a mobilná aplikácia Baumit.

Ak dokážeme zladiť fasádu s okolím a zároveň sa odlíšiť v jemných detailoch, potešíme nielen seba, ale aj každé okoloidúce oko.

Kategória: Aktuality
Tagy: baumit dekoratívna omietka farby na dom fasádne omietky fasády omietky
Zdieľať článok