Renovácia podláh alebo podlaha ako nová

05. 12. 2017 Zdieľať

Moderný trend si žiada moderné povrchy. Ak vlastníte doma drevenú podlahu, verte, že vlastníte dokonalý skvost prírody, ktorý nemožno nahradiť žiadnou inou podlahovou krytinou. Drevo je prírodný materiál, ktorý sa ľahko ošetruje a vydrží niekoľko generácií.

Pravidlá údržby akejkoľvek podlahy

Či už ide o drevenú lakovanú podlahu, olejovanú podlahu alebo tvrdú podlahovinu (laminátová podlaha, marmoleum, PVC, vinyl, kameň, dlažba) – držte sa jednoduchých pravidiel údržby a vaša podlaha vydržia niekoľko generácií! Najprv podlahu pred čistením riadne povysávajte. Nevyberajte univerzálne saponáty – upratovaním typu vedro a voda rozotierate usadenú špinu na podlahe, nečistíte podlahu! Drevená podlaha môže nadmerným použitím vody napučať. Olejovaná podlaha vyžaduje čistiaci prostriedok špeciálne určený pre ošetrenie olejovanej podlahy. Zastrihnite pazúriky domácim miláčikom. Opatrite nábytok filcovými podložkami.


Renovácia podláh alebo podlaha ako nová

2077899
Bona CR spol. s r.o.

Renovácia drevenej podlahy

Máte drevenú podlahu či parkety, ktoré sú opotrebované, špinavé, zašle? Než podlahu prekryjete kobercom, zvážte možnosti renovácie. Oplatí sa to! Renováciou docielite úplne fantastický vzhľad. Správne ošetrenie sa odvíja od stavu podlahy. Predstavujeme 3 spôsoby ÚDRŽBY, ktoré navrátia podlahe svoju pôvodnú krásu!

ÚDRŽBA BRONZ spočíva v účinnom „oživení“ drevenej podlahy, pomocou unikátneho čistiaceho systému – Bona Hĺbkové čistenie podláh. Pomocou špeciálneho čistiaceho stroja navráti podlahe jej prirodzenú krásu. Špinavé, znečistené, opotrebované, poškriabané podlahy budú svieže a budú vyzerať ako nové. 

ÚDRŽBA STRIEBRO – alternatíva úplnej renovácie. Ak je podlaha narušená fľakmi, škrabancami a bežným opotrebením, je potrebné podlahu prebrúsiť a prelakovať / preolejovať. Podlaha bude mať novú vrstvu trvalej ochrany proti opotrebeniu. 

ÚDRŽBA ZLATO predstavuje kompletnú renováciu v prípade, že je podlaha značne opotrebovaná, zničená, poškodená. Celkovou renováciou môžete zmeniť vzhľad svojej podlahy. Chcete lesk / mat alebo namiesto svetlej podlahy získať odtieň dymového duba? Možnosti sú nekonečné. Proces renovácie zahŕňa prebrúsenie až na holé drevo a prelakovanie / preolejovanie. A IDE TO AJ bezprašne! Bojíte sa, že bude v celom dome prach z brúsenia podláh? Nemusíte! Spýtajte sa na unikátny systém Bona bezprašné brúsenie podláh!

Na údržbu drevených lakovaných podláh použite Bona Spray Mop a čistiace prostriedky rady Bona Čistič na parkety. Pre olejované podlahy použite Bona Čistič na olejované podlahy.


Renovácia podláh alebo podlaha ako nová

2077897
Bona CR spol. s r.o.

Renovácia vinylové podlahy, PVC, marmolea, gumy 

Vieme zrenovovať aj elastické podlahy pomocou systému Bona Elastic System. Fľakaté, zničené, poškodené podlahy netreba hneď nahrádzať novými. Stačí samotná renovácia a vaše podlahy získajú úplne skvelý – nový vzhľad s fantastickou odolnosťou voči chemikáliám a tekutinám.

Na údržbu podláh typu marmoleum, vinyl, kameň, dlažba, PVC, laminátová podlaha použite Bona Spray Mop a čistiace prostriedky rady Bona Čistič na laminátové podlahy a dlaždice.

www.renovujeme-podlahy.com
www.bonaspraymop.sk
www.facebook.com/bona.domacnost 

Kategória: Aktuality
Tagy: podlahové krytiny podlahy
Zdieľať článok