Ako ochrániť domácnosť počas dovolenky?

21. 06. 2018
Zdieľať

Pred odchodom na dovolenku nepodceňujte zabezpečenie domácnosti pred zlodejmi. Začnite kvalitnými bezpečnostnými dverami. Ich výber neodkladajte. S letnou akciou od značky SHERLOCK®, ASSA ABLOY teraz ušetríte 200 eur.

Bezpečnostné dvere SHERLOCK® vyrábajú na Slovensku už viac ako 3O rokov. Všetky dvere a zárubne SHERLOCK® majú bezpečnostné certifikáty. Dvere z radu FAMILY alebo FAMILY+ sú certifikované v 3. bezpečnostnej triede. Do konca júla si ich môžete objednať s 200 eurovou zľavou. Zamerajú vám ich bezplatne, vyrobia vám ich na mieru a namontujú vám ich v sete – spolu so zárubňou, kovaním, zámkom, prahom a priezorníkom. Celý set vás teraz so zľavou vyjde od 987 eur. 

Dizajn dverí podčiarkuje kvalitu. V ponuke je viac ako 30 farebných prevedení s možnosťou výberu medzi laminátovým a dyhovaným povrchom. 

Ak si dvere objednáte do 21. júla, dostanete k nim letný darček navyše. 

Sieť predajcov bezpečnostných dverí SHERLOCK® pokrýva celé Slovensko a nájdete ich každom väčšom meste. Mimochodom – v prípade havarijnej udalosti či vymknutia iste oceníte ich non-stop servis. 

Viac informácií nájdete na www.sherlock.sk. 

Kategória: Aktuality
Tagy: bezpečnostné dvere
Zdieľať článok

Diskusia