Tmel vhodný i na vlhké povrchy

26. 06. 2018 Zdieľať

Majster Mario vám ukáže, ako na tmelenie a lepenie materiálov vo vlhkom prostredí. S tmelom Mapeflex MS45 vás už voda viac nezastaví.

Použitie hybridných výrobkov na báze MS polymérov je mimoriadne vhodné na pružné tesnenie škár vo vonkajších podmienkach. Základnou výhodou tmelu Mapeflex MS45 je vytvrdzovanie aj vo vlhkých podmienkach. Tmel umožňuje vytesnenie škáry, ktorá je mokrá po daždi alebo zarosená. Presvedčte sa o tom sami v krátkom videu.

Odolný spoj bez ohľadu na materiál

V porovnaní s polyuretánovým tmelom vytvára Mapeflex MS45 pevnejší spoj, poskytuje vyššiu UV odolnosť a umožňuje dlhšie uskladnenie výrobku. Výrobok garantuje dosiahnutie pružného spoja s dlhodobou trvanlivosťou, ak sa používa na spájanie a lepenie dvoch, príp. viacerých stavebných alebo dekoratívnych prvkov.


Tmel vhodný i na vlhké povrchy

2205739
Mapei

Mapeflex MS45 je výrobok priateľský k životnému prostrediu a ohľaduplný k zdraviu realizátorov. Zaručuje komfortnú prácu bez zápachu, bez rozpúšťadiel a s veľmi nízkym obsahom organických prchavých látok. 


Tmel vhodný i na vlhké povrchy

2205737
Mapei

Výhody použitia Mapeflex MS45 ocenia nielen profesionálni realizátori stavieb, s obľubou ho vyhľadávajú aj domáci majstri. Dostupný je v 4 farbách: bielej, šedej, hnedej a čiernej. Jeho limitovanú farebnú dostupnosť možno vyriešiť jednoduchým pretretím povrchu elastomerickou náterovou farbou po jeho úplnom vytvrdnutí. 

www.mapei.sk 

Kategória: Aktuality
Tagy: lepenie
Zdieľať článok