Hádajte kto je skvelý parťák na letné dobrodružstvá?

27. 06. 2018 Zdieľať

Počas leta nechceme sedieť doma. Radi si vyrazíme na výlety do prírody, na stanovačky alebo pikniky v záhrade s našimi polovičkami. Aktívne športujeme a sme pri vode.

V lete sa skrátka stále niečo deje a potrebujeme byť vždy pripravení na drobné nehody. Stáva sa, že dostanete defekt na bicykli, alebo sa vám prepichne nafukovačka do vody a vy ste mimo civilizácie. Máte piknik na záhrade alebo v parku a odtrhne sa vám uško na košíku so všetkým. Objavili ste po postavení stanu drobnú dierku, cez ktorú by vám mohlo dnu napršať. Ideálnym riešením je univerzálne sekundové lepidlo Loctite Super Attak, ktoré vás doslova zachráni. Čo sa zlomí, prepichne, praskne, odtrhne, to sa vždy dá aj zlepiť.  Vďaka novej receptúre lepidlo odoláva silným otrasom a náporu vody. Praktické vreckové balenie ponúka možnosť okamžitého opravenia poškodených a zlomených vecí a slúži ako prvá pomoc na cestách, turistike, v aute alebo pri športe. Lepidlo je odolné proti extrémnym teplotám, od -50°C až do 120°C.  

Sekundové lepidlá Loctite poskytujú rôzne aplikátory, rôzne veľkosti balení, tekutú alebo gélovú konzistenciu, takže je z čoho vyberať. Všetky lepidlá Loctite majú špeciálny uzáver, ktorý zabráni vyschnutiu lepidla a lepidlo môžete odložiť a použiť znova.

Loctite Super Attak The Original je použiteľný na všetky druhy povrchov a po zaschnutí má priehľadnú farbu, takže miesto opravy je takmer neviditeľné. Zlepený hrnček môžete bez obáv opäť umývať v umývačke bez toho, aby sa spoje poškodili.  


Hádajte kto je skvelý parťák na letné dobrodružstvá?

2205843
Henkel Slovensko

Pre vertikálne aplikácie je vhodná novinka Loctite Super Attak Perfect Pen, ktorý má gélovú konzistenciu a nesteká a nekvapká pri aplikácii. Aplikátorom je pero, vďaka ktorému je lepenie presné a hlavne čisté. Lepidlo je bez rozpúšťadiel a ideálne na materiály, ako je porcelán, kov, gumu, kožu, drevo, plasty (okrem PE/PP) a papier. Ak vám treba poradiť čo s čím lepiť, navštívte stránku www.loctite-superattak.sk. Hlavne nezabudnite, čo zlomíte, to zlepíte! 

Kategória: Aktuality
Tagy: lepidlá sekundové lepidlá
Zdieľať článok