Flexibilné riešenia pre každú stavbu

27. 06. 2018 Zdieľať

Každá stavba je individuálna a vyžaduje si osobitné prístupy na stavebné riešenia. Spoločnosť Leier vychádza každému projektantovi v ústrety a ponúka progresívne technológie a flexibilnú formovaciu techniku, umožňujúcu prispôsobiť sa každému tvaru a rozmeru stavebných dielcov.

Prefabrikované dielce Leier poskytujú pohodlné a praktické riešenia pre montáž schodov, stropov, dokonca aj stien. Progresívne technológie umožňujú produkciu tvarovo a rozmerovo rozmanitých prvkov presne podľa individuálnych požiadaviek. Ich vysoká kvalita zvyčajne nevyžaduje ďalšie povrchové úpravy, prípadne len minimálne. Rýchly postup montáže výrazne skracuje dobu výstavby, minimalizujú sa železiarske a tesárske práce, čo značne znižuje celkové náklady na stavbu. 

Dvojité filigránové steny sa používajú pre rýchle a hospodárne vybudovanie podzemných i nadzemných častí budov. Pozostávajú z dvoch železobetónových dosiek, v ktorých je už zabudovaná potrebná nosná výstuž, presne podľa statického výpočtu. Panely po osadení a dobetónovaní medzipriestoru tvoria plnohodnotnú náhradu monolitických stien.


Flexibilné riešenia pre každú stavbu

2206547
Leier Baustoffe SK, s. r. o.

Filigránové stropné panely v sebe spájajú funkciu nosnej konštrukcie a strateného debnenia. Osádzajú sa na vopred pripravenú podpornú konštrukciu, následne sa uloží dodatková výstuž a celý strop sa zabetónuje. Už pri výrobe je možné do panelov osadiť PVC – trubice pre elektroinštalácie, či vytvoriť zošikmenia, zakrivenia alebo otvory na komíny a schodiská.


Flexibilné riešenia pre každú stavbu

2206545
Leier Baustoffe SK, s. r. o.

Schodiskové ramená sa vyrábajú podľa konkrétnej projektovej dokumentácie. Môžu byť priamočiare alebo krivočiare, s jednou alebo dvoma medzipodestami. Sú presné, ich montáž je jednoduchá, nie sú potrebné debniace a armovacie práce, čo výrazne prispieva k urýchleniu realizácie stavby.


Flexibilné riešenia pre každú stavbu

2206549
Leier Baustoffe SK, s. r. o.

Individuálny prístup, kvalitné spracovanie a technické poradenstvo počas projektovania, to všetko vám v spoločnosti Leier zabezpečia, čím získate hladký priebeh stavby bez komplikácií, zbytočných nákladov a časových strát.

Viac informácií nájdete na www.leier.sk 

Kategória: Aktuality
Tagy: leier prefabrikované dielce
Zdieľať článok