Stavte na najúspešnejších

07. 09. 2018 Zdieľať

Hľadáte do kúpeľne osvedčenú vodovodnú batériu v modernom dizajne? Stavte na model zo série Chrome, ktorý je vďaka tisícom spokojných zákazníkov dlhodobo najpredávanejším radom batérií značky RAVAK.

Snúbi v sebe príjemný vzhľad i kvalitu. Sú vyrobené z kvalitnej mosadze a pochrómované vo vysokej vrstve. Ich plynulý chod zabezpečuje keramická kartuša s priemerom 35mm, na ktorú funkčnosť výrobca poskytuje záruku 5 rokov. Celkovo batérie prechádzajú testom životnosti (700 000 pohybov) dokonca na 30 rokov. Ďalšiu istotu zákazníkom poskytuje aj profesionálny servis, ktorý garantuje návštevu opravára priamo v domácnosti, do 3 dní od nahlásenia problému. 
Originálny vzhľad dodalo batériám Chrome české štúdio Nosal Design, rovnako tak, ako celému kúpeľňovému konceptu Chrome. 

Ten drží ďalšie prvenstvo a to v počte dizajnovo zladených súčastí pre komplexné vybavenie kúpeľne. Na trhu nenájdete širší koncept, ktorý by zahrnul všetko od sprchovacieho kúta, sprchovej vaničky, cez vane, zásteny, umývadlá, batérie, wc, nábytok a kúpeľňové doplnky. 

www.ravak.sk ​

Kategória: Aktuality
Tagy: Ravak vodovodné batérie
Zdieľať článok