Fantázia v detskej izbe

12. 09. 2018
Zdieľať

Interiérové štúdio Space4kids predstavuje novú kolekciu nábytku od belgického výrobcu Mathy by Bols, ktorý sa venuje výrobe kreatívnych detských a študentských postelí.

Základnou myšlienkou kolekcie je podpora detskej fantazie a kreativity pri zachovaní najvyšších estetických, bezpečnostných a ekologických nárokov na nábytok. Nájdete tu množstvo modelov postelí pre jedno aj dve deti v tvare stanu, karavanu, stromového domčeka či kočiaru pre princeznú. 

Vzhľadom k tomu, že každý klient preferuje iné materiály, je možné vyrobiť postele jak z lamina, tak aj z masívneho dreva. V ponuke je aj velké množstvo povrchových a farebných prevedení, a tak postel krásne zapadne do vášho priestoru, alebo sa naopak stane pútavým solitérom v detskej izbe, ktorá bude na prvý pohlad volať deti k hre.


Fantázia v detskej izbe

Fantázia v detskej izbe
Space4kids

V ponuke výrobcú sú samozrejme aj ďalšie kusy nábytku, ktoré kolekciu doplňajú – od stolíkov a stoličiek, cez hravé knihovničky, detské postieľky a praktické skrinky a šatníky, až po drevené domčeky pre bábiky. 


Fantázia v detskej izbe

Fantázia v detskej izbe
Space4kids

V našom štúdiu Space4kids sme sa na prvý pohľad zaľúbili do poschodovej postele Treehouse, ktorú predstavíme ako novinku na veletrhu Designblok, ktorý sa koná v Prahe od 25. do 29. Októbra. 

Celú kolekciu nájdete aj na našich stránkach www.space4kids.cz. ​

Kategória: Aktuality
Tagy: detský nábytok
Zdieľať článok

Diskusia