Estetické radiátory s technologickým náskokom

14. 11. 2018 Zdieľať

Spoločnosť P.M.H. ponúka širokú škálu modelov a typov radiátorov českej výroby. Radiátory sú vhodné nielen do kúpeľne, ale svojím dizajnom je možné umiestniť ich aj do chodieb, obývačiek a iných bytových priestorov. V ponuke je aj mnoho príslušenstiev v podobe dizajnových ventilov a vykurovacích tyčí.

RETRO

Retro je radiátor, ktorý má využitie v každom interiéri. Je vhodný nielen do vašej kúpeľne, ale aj obývačke, haly, … atď. Zaoblená hrana navodzuje vzhľad masívneho radiátora. Rúrky tesne kopírujú kryt radiátora a tým je zaistené plynulé sťahovanie uterákov. Systém montáže je rovnaký ako pri radiátore Pegasus (PMH). Radiátor je možné napojiť na stredové pripojenie či po stranách. Možno ho využiť na kombinované vykurovanie či len na elektriku. K dostaniu v mnoho zaujímavých farebných prevedeniach. Novinkou je v prevedení chróm. V tomto variante Retro pôsobí veľmi luxusným dojmom. Najviac je v ponuke veľa chrómových príslušenstiev od dizajnových ventilov až po vykurovacie tyče.


Estetické radiátory s technologickým náskokom

2290927
P.M.H.- Invest &Trade

AVENTO

Radiátor Avento je vyrobený z vertikálnych a horizontálnych štvorcových profilov. Je veľmi vhodný pre kúpeľne s kubistickým vybavením. Radiátor je možné pripojiť na centrálne, kombinované a elektrické vykurovanie. V ponuke je mnoho farebných prevedení v rôznych rozmeroch. K dostaniu je aj v horizontálnej verzii.


Estetické radiátory s technologickým náskokom

2290931
P.M.H.- Invest &Trade

Vykurovacia tyč PMH-HT1

Elektrická vykurovacia tyč PMH-HT1 ponúka dômyselné skryté pripojenia. (Priame napojenie elektrického kábla vyvedeného zo steny.) Elektrické vykurovacie teleso s termostatom reaguje na teplotu média v radiátore, regulácia teploty 30-60 ° C. Je zabezpečený dvojstupňovou ochranou proti prehriatiu a tiež funkciou proti zamrznutiu tekutiny ANTIFREEZE. Poteší nízka spotreba energie počas prevádzky vďaka pokročilej elektronike. 2H nastavenie maximálneho výkonu s automatickým vrátením na pôvodné nastavenie – funkcia + 2h BACK – alebo automatickým vypnutím – funkcia – 2h – OFF. IPx54 – ochrana proti vniknutiu vody. Nie je možné použiť ho pri horizontálnych radiátoroch. K dostaniu je v prevedení chróm, biela, metalická strieborná (nerez efekt) a čierna.


Estetické radiátory s technologickým náskokom

2290933
P.M.H.- Invest &Trade

www.pmh-co.eu/sk/

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok