Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

17. 12. 2018
Zdieľať

Nájdete v ňom pestrého obrazového sprievodcu materiálmi, ktoré sú v interiéroch mimoriadne obľúbené, nadčasové a dobre vyzerajú. Inšpirujte sa. A nemusíte nič maľovať, vyhadzovať, meniť či prerábať od podlahy. Niekedy celkom postačí zopár menších doplnkov z kovu, jedna tehlová stena či betónové umývadlo a váš domov dostane celkom iný, nový nádych. Okrem toho v ňom nájdete aj výber tých najkrajších návštev, ktoré boli za posledný rok v časopise uverejnené.

 Nebudú chýbať chutné recepty či návod, ako si vyrobiť originálny kalendár, ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať  mlynček na kávu. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Dvojčíslo Môjho domu nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 12.12.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2309317

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.​

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Škola materiálov – pestrý sprievodca obľúbenými materiálmi


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312339

Čo všetko sa dá robiť v kuchyni

Kuchyňa nemusí slúžiť výhradne na varenie či pečenie. Kuchyňa je predsa srdcom celého domova, a preto sa v nej dá robiť aj množstvo iných príjemných veci. Oddychovať, tráviť čas s deťmi, zabávať sa, spať, tancovať, pestovať… Čokoľvek vám napadne a jej priestor vám to dovolí.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312333

Miesto stretnutí veľkej rodiny

Pri výbere novej kuchyne v rodičovskom dome asistovala skoro celá rodina. Napokon, práve tam sa pri rôznych príležitostiach stretávajú všetci jej členovia. Zatiaľ je ich 14. A zatiaľ sa tam hravo zmestia.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312337

Kuchyňa, ktorá má šťavu

Keď majiteľka vošla do kuchynského štúdia a uvidela vystavenú linku, hneď vedela, že to je presne to, čo chce. Mimoriadne šikovne ju „potiahla“ až do jedálenskej časti a výsledkom je jeden kompaktný a útulný priestor na rodinné stretnutia.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312341

Chutne, zdravo, hravo

Koniec roka oslávte nielen v dobrej spoločnosti, ale aj s dobrým občerstvením. A vôbec to nemusí byť nič ťažké, nezdravé či zakázané. Naopak, skúste tieto nenáročné a pomerne zdravé recepty a váš žalúdok sa vám na Novy rok snáď poďakuje.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312343

Zima v záhrade

Po dôkladnom zazimovaní záhrady sa môžete začať pripravovať na najkrajšie sviatky roka. Nachystajte si drobné dekorácie už počas adventného obdobia. Vyrobte si ozdoby na ihličnany pri dome, nainštalujte vtáčie búdky a nezabudnite na svetielka či lampáše.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312335

Levitujúce rastliny

Už ste sa stretli v interiéri so zeleňou, ktorá sa doslova hojdá vo vzduchu? Použitie živých rastlín na výzdobu interiéru snáď nikdy nebolo populárnejšie ako teraz. Japonská kokedama alebo geometrické himmeli s rastlinami sú veľkým trendom. Nežné závesné dekorácie vykúzlia v interiéri nadčasovú vzdušnú eleganciu a podčiarknu krásu jednoduchej prírody.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312347

Neplaťte za kúrenie priveľa

Ak chcete za kúrenie platiť menej, najdôležitejšia je správna a kvalitná izolácia celého domu – zateplením obvodových stien aj strechy a výmenou okien preukázateľne dosiahnete naozaj výrazné úspory. Existujú však aj podstatne menej nákladné opatrenia, pomocou ktorých môžete ušetriť.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312345

Predíďte zimnej stavebnej škode

Ak ste sa nedávno nasťahovali do čerstvo dokončenej murovanej novostavby, mali by ste si dať najmä v zime pozor na zvýšenú vlhkosť. Dokáže totiž spôsobiť nepríjemné škody. Zabrániť sa im pritom dá celkom jednoducho.


Zimné dvojčíslo Môjho domu už v predaji

2312349

 

Kategória: Aktuality
Tagy: časopis Môj dom
Zdieľať článok

Diskusia