Sklenená krytka

28. 03. 2019
Zdieľať

Spoločnosť PD HOME s.r.o., v oblasti dodávok sklenených pracovných dosiek, sklenených zásten, sklenených dverí nepatrí medzi žiadnych nováčikov, či už na slovenskom prípadne zahraničnom trhu.

Premýšľali sme, ako zdokonaliť a urobiť náš produkt originálnym. Neoddeliteľnou a neopomenuteľnou súčasťou našej spoločnosti je aj stránka KRYTKA SK. Pod týmto pojmom si treba v jednoduchosti predstaviť sklenenú krytku, ktorá sa vyznačuje charakteristickými znakmi ako precíznosť, originalita a kreatívny dizajn. 

Pre bližšie priblíženie predstavy o takomto druhu krytky, vám chceme poskytnúť nasledovné informácie. Sklenená krytka sama o sebe predstavuje bezkonkurenčnú novinku na trhu. O tento druh krytky je záujem predovšetkým v súvislosti so sklenenými zástenami. Sklenené krytky rovnako, ako sklenené zásteny si prídeme osobne zamerať a produkt prispôsobíme individuálnym požiadavkám klienta. Ako sme už vyššie uviedli, tento produkt je špecifickým predovšetkým tým že je jedinečný. Z toho vznikol aj náš slogan „Originál je len jeden“. Jedinečnosť je zabezpečená najmä ponukou rôznych grafík z databázy, ktoré sa dokonale dokážu prispôsobiť sklenenej zástene. Takéto prevedenie krytky je jednak kreatívne a samozrejme tiež účelové pričom nemôžeme pozabudnúť, že spokojnosť na strane nášho klienta je našou prioritou.

www.pdhome.eu  www.krytka.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia