Májový Môj dom už v predaji

03. 05. 2019
Zdieľať

Lagom – to je škandinávsky štýl bývania, ktorý sa dá v skratke zhrnúť asi takto: ani priveľa, ani primálo. Tak primerane. Je preň typická skromnosť, jednoduchosť, funkčnosť, ekologickosť, rovnováha a harmónia. V novom Mojom dome prinášame inšpirácie, ako ho vniesť do každej jednej miestnosti. Nájdete v ňom aj mnoho zaujímavých návštev, chutné recepty či návod, ako si šikovne obnoviť kúpeľňu. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať hriankovač.

V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Májový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 2.5.


Májový Môj dom už v predaji

2393551

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

PREDPLATNÉ časopisu MÔJ DOM »

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Lagom – umenie rovnováhy


Májový Môj dom už v predaji

2394663

Dom plný kvetov a pohody

V starom dome pod lesom kedysi bývala Zdenkina babka. Dnes ho Zdenka s manželom postupne
upravujú – vlastnými rukami, s citom a najmä s pohodou v srdci


Májový Môj dom už v predaji

2394669

PREDPLATNÉ časopisu MÔJ DOM »

Andrein farebný svet

Prázdny novy byt a hole biele steny boli pre Andreu inšpiráciou – vďaka nim v sebe objavila
kreativitu a prázdnotu začala zapĺňať farbami


Májový Môj dom už v predaji

2394671

Belostný dom na austrálskom slnku

Starý dom s podmanivou atmosférou sa po štvormesačnej rekonštrukcii zmenil na útulný domov plný svetla a umenia


Májový Môj dom už v predaji

2394667

Štýlový byt so ženskou energiou

Mladá energická žena zobrala zariaďovanie svojho bytu do vlastných rúk. Jej vycibrený vkus, originálne nápady i odvážne riešenia sršia z každého jeho kúta


Májový Môj dom už v predaji

2394673

PREDPLATNÉ časopisu MÔJ DOM »

Borovica v Slnečniciach

V novostavbe na konci Petržalky vznikol pansky byt s veľmi prijemnou atmosférou. Majiteľ spolu s architektom tu vytvorili miesto na pohodlne bývanie a ničím nerušený relax


Májový Môj dom už v predaji

2394665

Farebné kúzlenie v redakcii

O tom, že nás v redakcii akékoľvek tvorenie láka a baví, zrejme niet pochýb. Jednou z našich túžob bolo vyskúšať na vlastnej koži maľovanie s farbami Chalk Paint. A tak sme vzali svoje stoličky, rámik aj koleso a vybrali sa spoločne otestovať kurz s názvom Redizajn nábytku.


Májový Môj dom už v predaji

2394675

Ako káva so smotanou

Opäť jeden z prípadov, keď sa majitelia do svojej budúcej kuchyne zahľadeli hneď v kuchynskom štúdiu. A o tom, že si vybrali dobre, niet najmenších pochýb. Kuchyňa s romantickým názvom Sevilla okrem príjemného dizajnu spĺňa tie najvyššie štandardy kvality.


Májový Môj dom už v predaji

2394681

Zákutia v záhrade

Každý z nás z času na čas zatúži po nerušenej chvíľke. Po únavnom dni v práci sa na minútku zastaviť, spočinúť v oáze pokoja a načerpať energiu na ďalší deň. Je dobré, ak máme v záhrade zákutia, kde sa môžeme schovať pred zrakmi ostatných. Pomocou kríkov, záhonov a ďalších prvkov môžeme prirodzene vytvoriť intímnejšie zóny na oddych či rôzne aktivity.


Májový Môj dom už v predaji

2394679

PREDPLATNÉ časopisu MÔJ DOM »

Máj v záhrade

Cibuľoviny dokvitajú, tulipány a tradičné jarné trvalky s kulisou prekrásne rozkvitnutej vistérie
skrášľujú záhrady. Okrem zelene v záhonoch si v tomto období môžete vysadiť aj množstvo pekne
kvitnúcich alebo inak zaujímavých rastlín do vegetačných nádob. V máji si môžete založiť aj bylinkový záhon alebo si dokonca vysadiť rôzne ďalšie aromatické rastliny. Záhradná aromaterapia je teraz v kurze.


Májový Môj dom už v predaji

2394677

Zelený trávnik po celý rok

Pekný a udržiavaný trávnik je nielen pastvou pre oči. Stane sa centrom mnohých aktivít i oddychu celej rodiny. Zatrávnenej ploche je však potrebné venovať dostatok pozornosti počas celého roka. Pripravte sa na to, že ošetrovanie trávnika si bude vyžadovať množstvo vášho času i financií. Odmenou vám bude súvislá sýtozelená plocha počas celej sezóny, na ktorú budete právom hrdí.


Májový Môj dom už v predaji

2394689

Obrazovka nad mestom

V pokojnej časti Zlína, len pár minút jazdy autom od centra, vyrástol na svahu nad údolím zaujímavý dom. Architekt totiž pri jeho navrhovaní nielen rešpektoval dispozične požiadavky majiteľa, ale aj naplno využil možnosti netypickej parcely s pôsobivým výhľadom.


Májový Môj dom už v predaji

2394685

Vyberáme plávajúcu podlahu

Plávajúce podlahy majú rovnaký konštrukčný princíp – skladbu z podobných plošných dielcov a plávajúci spôsob ukladania. Na vyber sú však rozlične materiály, vďaka ktorým sa vlastnosti rôznych typov plávajúcich podláh líšia. Z čoho si môžete vyberať a v čom sú rozdiely medzi jednotlivými materiálmi?


Májový Môj dom už v predaji

2394683

Tepelné čerpadlo alebo kondenzačný kotol?

Zvažujete, čím budete vo svojom dome kúriť? Mali by ste pri tom pamätať na platnú legislatívu a prísne kritériá, ktorých cieľom je znížiť závislosť stavieb od primárnych zdrojov energie. Tieto podmienky spĺňajú ako tepelné čerpadlá, tak aj plynové kondenzačné kotly – oba druhy vykurovacích zariadení patria medzi moderné nízkoenergetické zdroje tepla s vysokou účinnosťou. Ktoré z nich si teda vybrať?


Májový Môj dom už v predaji

2394687

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia