Kolekcia s tisíckou farieb

15. 05. 2019 Zdieľať

Dokonalý vzhľad interiéru docielite pomocou dekoratívnych náterov Dursilite a Colorite od Mapei. Farebné odtiene náterov si odteraz vyberáte z najširšej ponuky na trhu s názvom Master Collection.

Master Collection prináša najširšie možnosti na trhu pre farebné úpravy stien v interiéri, ale aj v exteriéri. Farebná paleta ponúka 1002 odtieňov pre rôzne systémy povrchových úprav. Kolekcia bola zostavená na základe odporúčaní a požiadaviek architektov a užívateľov z celého sveta. Finálne povrchové úpravy prekvapia vysokou krycou schopnosťou a odolnosťou proti špine.


Kolekcia s tisíckou farieb

Kolekcia s tisíckou farieb
Mapei

Dokonalý vzhľad stien v interiéri 

Interiérové farby Dursilite a Colorite sa vyznačujú jednoduchým použitím a znamenitým výsledným vzhľadom. Zárukou spokojnosti s výsledkom je mimoriadna krycia schopnosť týchto náterov. Na dosiahnutie dokonalého vzhľadu totiž zvyčajne postačuje menej vrstiev. Vďaka tomu sa výrazne skracuje čas maliarskych prác a znižuje spotreba materiálu. Oba druhy náterov sa teraz ponúkajú v širokej palete farebných odtieňov Master Collection. 

Praktickým pomocníkom pri výbere vhodného odtieňa je praktický vzorkovník Master Collection. Všetky potrebné informácie sa nachádzajú priamo pod príslušným odtieňom, tak aby si bol užívateľ istý výberom vhodnej farby pre danú aplikáciu. Podľa praktických symbolov jednoducho možno určiť farebné odtiene s vysokou stabilitou farby, zvýšenou odolnosťou v zásaditom prostredí alebo s indexom odrazu svetla.

www.mapei.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: interiérové farby
Zdieľať článok