Švédska strecha za výnimočnú cenu

29. 05. 2019 Zdieľať

Lindab, popredný svetový výrobca plechových strešných krytín a odkvapových systémov z prvotriednej švédskej ocele, prichádza do stavebnej sezóny so špeciálnou ponukou.

 Kúpou kompletného strešného systému môžete získať až 33% strešnej krytiny zadarmo.

 

Kompletný strešný systém je tvorený vami zvolenou strešnou krytinou z ponuky Lindab, kvalitným strešným príslušenstvom, podstrešnou poistnou fóliou Delta Vent a samozrejme farebným odkvapovým systémom najvyššej kvality Lindab Rainline.  

S bezkonkurenčnou cenou získate aj viacero výhod.

1. nadštandardnú záruku 15-40 rokov

2. dopravu zdarma nad 70m2

3. kvalitný švédsky plech

4. kompletná cenová ponuka a poradenstvo od dlhoročných odborníkov.


Švédska strecha za výnimočnú cenu

2413121
Lindab a.s

Lindab je dnes jediný výrobca strešných krytín na Slovensku, ktorý Vám garantuje, že v prípade chyby povrchovej úpravy, alebo materiálu z ktorého je strešná krytina vyrobená, preplatí všetky náklady spojené s demontážou reklamovanej krytiny, opätovnou montážou a dodávkou novej strešnej krytiny, počas stanovenej záručnej doby. Jej plnenie je závislé od typu povrchovej úpravy a typu reklamovanej vady a vzťahuje sa na všetky strešné krytiny Lindab zakúpené po 15.4.2019.

Doprajte si to najlepšie na trhu plechových strešných krytín a nesiahajte po kompromisoch. Pozrite si sortiment a požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na www.stresnysystem.sk.

Kategória: Aktuality
Tagy: strešné krytiny strešný systém
Zdieľať článok