BONDEX Tvrdý voskový olej

03. 07. 2019 Zdieľať

Drevo je prírodný materiál, ktorý nachádza uplatnenie takmer všade. Človek sa zvyčajne v obklopení dreva cíti príjemne. Vďaka správnemu ošetrovaniu materiálu pred negatívnymi vplyvmi prostredia a škodcami môže vydržať až desiatky rokov.

My sme opäť stavili na špičkovú kvalitu škandinávskej značky BONDEX a na slovenský trh sa dostáva nový produkt z radu olejov, ktoré sú v súčasnosti veľmi moderné – BONDEX Tvrdý voskový olej.


Tvrdý voskový olej

Tvrdý voskový olej
Bondex

Olej s obsahom voskov a olejov prírodného pôvodu vyživuje drevo a posilňuje jeho ochranu tým, že prenikne hlboko do dreva a vytvorí na povrchu odolnú vrstvu, ktorá zabráni  prenikaniu vody do dreva. Chráni drevo pred poškodením a zabezpečuje mu ochranu voči škvrnám od kávy, červeného vína, ovocných štiav a pod. Je vhodný do interiéru na výrobky, pri ktorých chceme zachovať  ich prírodný bezfarebný vzhľad a ktoré si vyžadujú vysokú mechanickú odolnosť, napr. drevené podlahy, schodištia, nábytok, zábradlia a pod.

Vďaka  certifikátu (norma EN 71-3) je možné použiť BONDEX Tvrdý voskový olej aj  na detské hračky a detský nábytok.  Určite vás poteší aj jeho výdatnosť až do 25 m2/l.  Vybrať si môžete z dvoch balení – 0,75 l a 2,5 l.

Zakúpite v sieti predajní Dom farieb a vo vybraných predajniach farieb a lakov.

www.slovakia.bondex.cz

Kategória: Aktuality
Tagy: ošetrenie dreva voskový olej
Zdieľať článok