Nové kuchynské pomôcky Fiskars

31. 10. 2019 Zdieľať

Spoločnosť Fiskars, dodávajúca na slovenský trh výrobky pre záhradu, dielňu aj kuchyňu nedávno predstavila hneď niekoľko zaujímavých noviniek v oblasti kuchyne.

Nové kuchynské pomôcky Fiskars Functional Form

Riad Functional Form kombinuje funkčnosť s ergonómiou, bezpečnosťou a inovatívnym dizajnom tak, aby ho bolo možné ľahko používať, čistiť a skladovať. Súčasťou radu Functional Form sú hrnce, rajnice a panvice, ktoré je možné používať na všetkých typoch varných dosiek. Novo k nim pribudli kuchynské pomôcky ako kliešte, lopatka či naberačka na cestoviny, ale napríklad aj cedidlo, či pokrievka na panvicu. Sú charakteristické kombináciou čiernej a oranžovej farby a disponujú praktickými silikónovými prvkami pre pohodlné varenie s dôrazom na jednoduché použitie, čistenie a skladovanie.


Nové kuchynské pomôcky Fiskars

2509585
Fiskars

 
Lyžica Functional Form

Lyžica je vyrobená z veľmi kvalitného plastu s pružnými silikónovými okrajmi. Ohybný silikónový okraj priľne k pánvičkám a hrncom, ľahko s ním vytriete zvyšky jedla bez rizika poškriabania povrchu. Lyžicu možno využiť aj na varenie a servírovanie. Súčasne je možné ju použiť aj ako mierku, pretože v pracovnej časti je integrovaná meracia stupnica. Lyžica je vhodná pre pravákov aj ľavákov a na konci rukoväte má praktický otvor na zavesenie. 


Nové kuchynské pomôcky Fiskars

2509605

Nový cedník Functional Form

Otvory po obvode sitka pre odtok vody sú dostatočne malé na to, aby udržali aj tie najmenšie zlievané suroviny. Vďaka zložiteľnej konštrukcii a krátkemu držadlu vyniká svojou skladnosťou a nezaberie skoro žiadne miesto v kuchyni. Možno ho použiť aj ako parák na zeleninu, alebo knedle.


Nové kuchynské pomôcky Fiskars

2509581
Fiskars

Viac na www.fiskars.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok