Decembrovo-januárový Môj dom už v predaji

19. 12. 2019 Zdieľať

Koncoročný Môj dom je plný tých najkrajších návštev a vybrať si svojho favorita z 33 interiérov môžete aj vy. Ak za neho zahlasujete, vyhrať môžete pekné a hodnotné ceny. Okrem toho v ňom nájdete aj tipy, ako si zútulniť domov a vytvoriť v ňom hrejivú atmosféru napríklad pomocou textílií. Dozviete a o kuchynských trendoch na rok 2020 či spoznáte novinky zo sveta zábavnej techniky.

Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu a pravidelný redakčný test. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Koncoročný Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 10.12.


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2537709

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Hrejivé interiéry


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2542021

33 najkrajších interiérov tohto roku

Prehľad toho najkrajšieho bývania, ktoré sa na stránkach Môjho domu objavilo za posledný rok. Hlasujte za svojho favorita a vyhrajte skvelé ceny.


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2542023

Kuchynské trendy na rok 2020

Trendy na rok 2020 ničím výrazným neprekvapia. Dalo by sa povedať, že plynule nadväzujú na signály z minulého roku. Kuchynská linka a všetky pridružené kusy nábytku vytvárajú kompaktné steny a jednoliate línie. V novom roku pribudne viac skla i svetla a naopak, niektoré komponenty sa pred zrakmi takmer úplné stratia.


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2542027

Testujeme krájače, špiralizéry a minisekáčiky

Kúsky, kocky, plátky, rezance, špirálky i drvina – všetky majú čosi spoločné. Ak sa pri varení priberiete k príprave zeleniny, po jej očistení prichádza na rad jej krájanie. Nie vždy to znamená, že sa musíte spoľahnúť na nôž alebo strúhadlo. Na pomoc prichádzajú malí pomocnici.


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2542017

Zima v záhrade

Koniec roka sa v záhrade nesie v znamení pokoja. Pochmúrnu atmosféru spestrujú nápadné listy vždyzelených krov a ihličnany, ktoré sa môžu v tomto čase pochváliť ohromnou rozmanitosťou farieb a tvarov. Počas zimy sú navyše oveľa viac viditeľnejšie ako inokedy v roku. Mnohé zdobia krásne šišky. Oku lahodia i práve kvitnúce dreviny alebo prvé kvety čemeríc.


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2542013

Ako správne zalievať izbovky?

Chyby spôsobené nesprávnou zálievkou sú najčastejšou príčinou úhynu izboviek. Interiérové kvety trpia skôr premokrením, než by sa trápili suchom. Ako teda rozpoznávať ich potreby? To, koľko vody rastlinka potrebuje, závisí nielen od konkrétneho druhu, ale i od obdobia, vlhkosti, teploty, dokonca i od materiálu a veľkosti kvetináča.


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2542019

Domov pre veľkú rodinu

Hoci má tento dom na prvý pohľad „celkom normálnu veľkosť“, krásne sa doň pomestila skutočne veľká rodina – s piatimi deťmi, dvomi psami a jednou mačkou. A slovo krásne tu platí naozaj doslovne. Každý pohľad v dome aj v záhrade dokáže totiž potešiť oko aj dušu.


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2542015

Je inteligentná domácnosť zdravšia domácnosť?

Základom zdravého bývania sú svetlo a čerstvý vzduch. Ich nedostatok vám môže spôsobiť mnohé zdravotné problémy – od bolesti hlavy a únavy cez nespavosť až po chronické respiračné ochorenia. Automatické systémy a inteligentné technológie vám pritom môžu pomôcť si doma zabezpečiť oboje v tej správnej miere.


Decembrovo-januárový  Môj dom už v predaji

2542011

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok