Trendom sú dizajnové bezpečnostné dvere so smart doplnkami

26. 02. 2020
Zdieľať

Bezpečnostné dvere sú štandardom každej modernej nehnuteľnosti. Zatiaľ čo v minulosti išlo najmä o technické parametre, dnes zohrávajú popri bezpečnosti dôležitú úlohu aj dizajn a inteligentné doplnky bezpečnostných dverí. Stále častejšie sa však hovorí o komplexnom zabezpečení nehnuteľností. O čo teda ide?

Domy, byty, ale aj kancelárie, ordinácie či prevádzky chránia dva druhy zabezpečenia – mechanické (napr. bezpečnostné dvere, zámky či sejfy) a elektronické (napr. alarmy, kamerové systémy, elektronické zámky či digitálne priezorníky). Zatiaľ čo prvé chránia nehnuteľnosť pri pokuse o násilné vniknutie, druhé upozornia majiteľov na prípadné nebezpečenstvo. 



inteligentné doplnky
ASSA ABLOY Door Slovakia, s.r.o.

Hitom sú inteligentné doplnky

Kedysi zabezpečovali bezpečnosť rodinných pokladov predovšetkým mechanické prvky a prekážky. Dnes je v kurze použitie rôznych high – tech doplnkov. Vďaka spojeniu spoločnosti SHERLOCK® s medzinárodným koncernom ASSA ABLOY majú zákazníci k dispozícii radu bezpečnostných riešení bytových a nebytových priestorov. Ide predovšetkým o high – tech doplnky, ktoré dodávajú nehnuteľnosti pridaný bezpečnostný rozmer. „Klienti dnes očakávajú komplexné riešenia zabezpečenia ich nehnuteľností. Jednak očakávajú zabezpečenie, ktoré ich ochráni pred zlodejmi, požiarom, prachom i hlukom, no zároveň chcú mať o svojej nehnuteľnosti prehľad aj vtedy, keď v nej nie sú. Toto všetko dokážeme zabezpečiť kvalitnými bezpečnostnými dverami, ktoré sú doplnené o digitálne „kukátka“, kamerové systémy, bezpečnostné sejfy, ale aj technologické riešenia a doplnky, ktoré umožňujú ovládanie a kontrolu dverí na diaľku. Nejde teda len o sledovanie vstupu, ale aj otváranie dverí na diaľku smartfónom,“ hovorí produktový manažér SHERLOCK® ASSA ABLOY Juraj Hroš.



inteligentné doplnky
ASSA ABLOY Door Slovakia, s.r.o.

Nonstop prehľad o nehnuteľnosti

Či vlastníte dom alebo byt, môžete mať dokonalý prehľad o tom, čo sa deje pred vašimi dverami, a to aj počas vašej neprítomnosti. SHERLOCK® rozšíril ponuku bezpečnostných riešení o online digitálne „kukátko“ Mul-T-Lock s vonkajšou kamerou, mikrofónom, reproduktorom, zabudovaným zvončekom a infračerveným detektorom pohybu s dosahom 3 metre. Komunikácia prebieha cez wifi alebo dáta v smartfóne, takže online vidíte, kto sa nachádza za dverami, aj keď nie ste doma. 
Viac informácií na www.sherlock.eu.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia