Zaujímavé projekty typových drevodomov

05. 03. 2020
Zdieľať

Firma Atrium SK opäť zaradila do svojich typových projektov dva nové drevodomy, prvým je poschodový dom Lyra 107 v dvoch variantoch zastrešenia a druhý je elegantný bungalov Pollux 129



Lyra 107
A T R I U M – S K, s.r.o.

Lyra 107

Prednosťou poschodového domu Lyra 107 je plnohodnotné poschodie bez šikmín. Lyra 107 sa hodí aj na menší pozemok a je určená pre 4 člennú rodinu. Na prízemí je priestorná obývacia izba s kuchyňou a vedľa je izba, ktorá môže slúžiť ako pracovňa alebo hosťovská izba. Pokiaľ si k domu doprajete malú terasu máte na ňu z obývacej izby priamy vstup francúzskym oknom. V podkroví sa nachádzajú dve spálne, šatník a kúpeľňa. 

Dom má štvorcový pôdorys s rozmermi 7,8 x 8,6 m. Interiér je rozdelený na dve časti – dennú a nočnú, v ktorej sú umiestnené spálne.



Pollux 129
A T R I U M – S K, s.r.o.

Pollux 129

Zaujímavý dom pre 4 člennú rodinu je Pollux 129. Kuchyňa s ostrovčekom na varnú dosku susedí s veľkorysou obývacou izbou s veľkými presklenými oknami. V dome sú dve spálne, ktoré majú spoločnú kúpeľňu a WC. Pútavým architektonickým prvkom je zastrešená terasa pri obývacej izbe, ktorá dotvára príjemný a elegantný vzhľad domu.

Dom má obdĺžnikový pôdorys s rozmermi 8,90 x 19,24 m. Interiér je rozdelený na dve časti – dennú a nočnú, v ktorej sú umiestnené spálne. 

www.atrium-sk.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: projekty domov
Zdieľať článok

Diskusia