Strešná krytina Danubia ClimaControl v troch farebných odtieňoch

09. 03. 2020
Zdieľať

Spoločnosť Mediterran Slovakia, s.r.o., výrobca betónových škridiel značky Terran na prelome jari a leta uvádza na trh novinku - strešnú krytinu Danubia ClimaControl v troch farebných odtieňoch.

Najpredávanejším produktom spoločnosti Mediterran Slovakia, s.r.o., je strešná krytina Danubia, ktorá oslovuje tých, ktorí uprednostňujú kvalitu a tradičný vzhľad strešných plášťov. Betónová škridla Danubia svojím klasickým tvarom a mäkkými líniami evokuje rieku a zvlnenú krajinu. Škridla ideálne zapadá do podmienok strednej Európy. Jej povrch je hladký, dvakrát farbený a od apríla už bude dostupná s troma povrchovými úpravami: ColorSystem, ktorá zabezpečuje stálofarebnosť a lesk škridiel, EVO, ktorá predstavuje najmodernejší spôsob úpravy a výrazným spôsobom predlžuje životnosť strešnej krytiny a nakoniec novinka, ClimaControl.

Škridly nového typu Danubia ClimaControl budú dostupné v troch farebných odtieňoch: Space (čierna), Moon (antracit) a Mars (tehlovo červená), pričom budú všetky druhy dostupné v lesklom prevedení.

Výrobca poskytuje na strešnú krytinu Danubia 50-ročnú záruku, ktorá sa vzťahuje na vodotesnosť, presnosť rozmerov a mrazuvzdornosť.

Viac informácií vám radi poskytnú predajcovia značky Terran.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia