Objavte pestrý svet dlažieb v našej jarnej ponuke

31. 03. 2020
Zdieľať

Radi by ste preniesli atmosféru južanského pobrežia priamo na vašu záhradu? Je tu jar, ideálny čas na plánovanie okolia vášho domu. Naše novinky umocnia vo vás pocity domova, rodiny, lásky a šťastia, ktoré si spoločne vytvárate a sú najcennejšie. Okrem toho, myslíme moderne a prinášame produkty, ktoré sú ekologické a priateľské k prírode. Neváhajte sa zasnívať do našej jarnej ponuky 2020.

Spoločnosť Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o. ako výrobca a predajca betónových výrobkov s 20-ročnou tradíciou na slovenskom trhu, pripravila v termíne od 23. 3. 2020 do 30. 06. 2020 špeciálnu jarnú ponuku „Objavte pestrý svet dlažieb“. Výhodnejšie si tak môžete kúpiť dlažbu, platne, dekoratívne múriky alebo výrobky vhodné na spevnenie svahov a ohraničenie záhonov či trávnatých plôch.



2619421


Sme tu pre vás už 20 rokov. Prinášame Vám novinky a inovácie v oblasti výroby betónových dlažieb, platní, plotových systémov a exteriérových dizajnov vašich domovov a záhrad. Príďte sa inšpirovať do našej vzorkovej záhrady v Seredi. Tešíme sa na vás. 

Semmelrock Stein+Design 

Trnavská cesta 3728
926 01 Sereď
info.sk@semmelrock.com
www.semmelrock.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia