Atraktívna ponuka vykurovacích systémov

17. 04. 2008
Zdieľať

Atrakívna akcia firmy Viessmann na modernizáciu vykurovacieho systému sa zameriava na kombináciu moderných a ekologických zdrojov tepla, ako je kondenzačný kotol, tepelné čerpadlo či kotol na biomasu, s najčistejšou energiou – solárnou. Od 1. apríla do 30. […]

Atrakívna akcia firmy Viessmann na modernizáciu vykurovacieho systému sa zameriava na kombináciu moderných a ekologických zdrojov tepla, ako je kondenzačný kotol, tepelné čerpadlo či kotol na biomasu, s najčistejšou energiou – solárnou. Od 1. apríla do 30. júna môžete získať zvýhodnené balíkové zostavy s úsporou (vrátane DPH):
v apríli 14 280 Sk
v máji 11 900 Sk
v júni 9 520 Sk.

Ten, kto sa rozhodne rýchlejšie, teda usporí viac. Navyše je pripravená špeciálna zostava kondenzačného plynového kotla Vitodens 100-W a solárnych kolektorov Vitosol 100-F (vrátane izbového termostatu, 300-litrového zásobníkového ohrievača, solárnej regulácie, solárneho obehového čerpadla a ďalšieho príslušenstva) za mimoriadne atraktívnu cenu 145 061 Sk. Vďaka modernej vykurovacej technike tak môžete významne znížiť svoje prevádzkové náklady a návratnosť systému s kondenzačným kotlom a solárnym zariadením sa pri súčasných cenách energií dostane mierne nad hranicu 8 rokov.

Viac na www.viessmann.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: kondenzačný kotol tepelné čerpadlá
Zdieľať článok

Diskusia