Viac ako jedna sprcha

23. 09. 2008
Zdieľať

Neviete sa rozhodnúť, či by ste sa radšej sprchovali ručnou sprchou, alebo stáli pod osviežujúcim sprchovým dažďom? Oba spôsoby sú príjemné, prečo sa teda o niektorý z nich ukrátiť? Novinka na rok 2008 – Kludi Dual Shower […]

Neviete sa rozhodnúť, či by ste sa radšej sprchovali ručnou sprchou, alebo stáli pod osviežujúcim sprchovým dažďom? Oba spôsoby sú príjemné, prečo sa teda o niektorý z nich ukrátiť? Novinka na rok 2008 – Kludi Dual Shower System – je kombináciou ručnej sprchy a veľkej tanierovej sprchy s priemerom až 20 cm. Na ručnej sprche si môžete nastaviť dva typy vodného prúdu (sprchový dážď a mäkký prúd), prepínanie medzi ručnou a hlavovou sprchou je jednoduché – prepínačom s keramickou kartušou určíte, do ktorej sprchy tečie voda.
Vďaka zahnutej vrchnej časti možno Kludi Dual Shower System umiestniť aj do kúpeľní s nízkym stropom, hadice sprchovacieho systému sú zabezpečené proti prekrúteniu a na ploche sprchy sa neusádza vodný kameň – dýzy, z ktorých vyteká voda, sú vyrobené zo špeciálneho polyméru. Kludi Dual Shower System kúpite na Slovensku od augusta 2008, odporúčaná cena je 8 960 Sk (297,40 €) bez DPH.

Viac informácií nájdete na www.kludi.sk.

Kategória: Aktuality
Tagy: Kludi sprchy
Zdieľať článok

Diskusia